Update Untuk Peserta Kelas : insyAllah ada free gift bernilai RM1300

Belajar Cara Mudah dan Efisien Untuk Bina Copywriting Ai

Lupakan Kerja Manual. Saya tunjukkan kepada anda cara baru buat copywriting ai secara auto

Lupakan Kerja Manual. Saya tunjukkan kepada anda cara baru buat copywriting ai secara auto

Klik button diatas untuk daftar sekarang
Mari kita bergerak ke arah kejayaan bersama-sama! 💪🌟

Attention kepada Small business Owner, Usahawan & Agensi Marketing

Anda ambillah perhatian hari ini dan juga ambil tindakan sertai sesi ni, sebab ada beberapa kelebihan yang memang tak boleh anda lepaskan.

😉

Klik button diatas untuk daftar sekarang
Mari kita bergerak ke arah kejayaan bersama-sama! 💪🌟

Jangan terlepas 10 peluang emas ini,saya nak tunjukkan kenapa anda wajib jadi sebahagian daripada sesi ini:

1. Bina Kemahiran Kualiti Tinggi:
Kemahiran copywriting ni bukan main-main. Dalam dunia pemasaran, kalau anda ada kemahiran ni, anda punya daya penarik akan naik tahap tinggi.


2. Iklan Lebih Berkesan:
Copywriting ni bukan hanya tentang ayat semata-mata. Ia tentang membuat iklan yang betul-betul berkesan dan boleh menarik minat ramai..


3. Peningkatan Kendiri:
Dengan ilmu ni, anda punya kendiri akan naik. Boleh jadi peluang kerjaya yang lebih baik menanti..


4. Kelebihan Kompetitif:
Dalam pasaran yang penuh saingan, anda perlu kelebihan. Kemahiran copywriting ni boleh buat anda bersaing dengan lebih cemerlang..


5. Kreativiti Mendalam:
Sesetengah orang tak tahu potensi kreatif di dalam diri mereka. Sesi ini boleh kembangkan bakat anda yang tak ternilai..


6. Kawal Pemasaran Sendiri:
Kalau anda ada ilmu ni, tak perlu bergantung pada orang lain untuk buat iklan. Anda boleh jadi "boss" dalam pemasaran anda sendiri..


7. Peningkatan Penjualan:
Iklan yang hebat boleh membantu tingkatkan penjualan. Lagi banyak jualan, lagi berjaya..


8. Kemahiran Seumur Hidup:
Ilmu copywriting ini takkan ada tarikh luput. Anda boleh guna seumur hidup dan terus memperkayakan diri..


9. Buka Peluang Perniagaan:
Dengan ilmu ini, anda boleh jadi pakar dalam membantu orang lain buat iklan. Peluang buka perniagaan baru ada di tangan anda..


10. Pelaburan Terbaik:
Sesungguhnya, melabur dalam ilmu ni adalah pelaburan terbaik untuk masa depan anda. Anda takkan menyesal, percayalah..


So, jangan biarkan peluang ni terlepas begitu sahaja. Dengan kelebihan-kelebihan yang sangat jelas ni, sesi ini memang patut jadi pilihan utama anda.

Dalam sesi kelas kali ini, saya nak kongsikan sesuatu yang menarik dengan anda. Tak kiralah sama ada anda dah jadi pakar dalam Copywriting AI atau pun masih baru dalam dunia chat GPT untuk cipta Copywriting AI.

😉

Klik button diatas untuk daftar sekarang
Mari kita bergerak ke arah kejayaan bersama-sama! 💪🌟

Mohd Rosli Mat Latip
Read More
Alhamdulillah, begitu mudah nak buat headline dan copywriting. Tak payah nak pening-pening lagi fikir camna nak buat copywrting. Ubah sikit dan klik terus dapat copywriting power. Berbaloi sungguh. Terima kasih Tuan Izan
Hasbi
Read More
Assalamualaikum Tuan..bru sempat nak bagi maklum balas.. alhamdulillah sy dah boleh guna..sangat-sangat berbaloi. terimakasih atas ilmu ini tuan.
Ku Syazwani Ku Mohd Zaini
Read More
Berbaloi sangat dapatkan ilmu dan software ni sebab membantu saya dalam memudahkan kerja copywriting saya.
Faisal Bazlin
Read More
Alhamdulillah sangat sangat berbaloi dapat prompt dari tuan izan. Memang membantu utk team kami createkan copywriting yang tersusun dan proven. mana nk cari..terima kasih tuan
Sukri
Read More
sangat membantu dan mudah nak dapatkan pelbagai copywriting dengan cepat,
Laila Raihana
Read More
saya tak pernah guna chat GPT. tapi dengan software dan penerangan video dari tuan Izan memudahkan saya guna chat GPT untuk hasil yang saya nak. sebelum ni saya byk termenung xda idea nak bina headline dan copywriting. bila ada AI ni, 30 headline tu macam kacang parpu je. duduk fokus x sampai 30 minit.

Salam perkenalan

Saya Tuan Izan Shafie:

Manfaatkan teknologi AI

Alhamdulillah saya telah menggunakan pengalaman dalam copywriting untuk membantu lebih dari 800 perniagaan membina copywriting mereka sendiri.

Alhamdulillah saya telah hasilkan rekod dalam masa 10 hari mampu bina 10,000 copywriting AI.

Ya, anda tidak salah dengar. Sepuluh ribu copywriting dalam tempoh sepuluh hari.

Kini kami gunakan setiap hari lebih dari 100-300 copywriting AI tujuan dalam pemasaran, konten dan skrip video.

Sebagai tenaga pengajar dalam Copywriting AI, Saya akan memandu anda melalui proses belajar untuk menguasai copywriting dengan AI secara AUTOSTEP skill.

InshAllah. Bukan sekadar seni malahan diberikan strategi tingkatkan sales anda dengan segera.

Klik button diatas untuk daftar sekarang
Mari kita bergerak ke arah kejayaan bersama-sama! 💪🌟

Mohd Nasfi
Read More
Alhamdulillah sangat berbaloi pelaburan serendah ini. Sangat membantu kepada semua pendiri bisnes apa lagi jika anda seorang freelance marketer. Terima kasih Tuan Izan. Terbaik!
Siti Afiqah
Read More
sangat berbaloi dan mudah difahami
Shahar
Read More
Memang memudahkan urusan. Jimatkan banyak masa. Kadang2 sampai sehari suntuk nak dapatkan tajuk & ayat CTA. Ayat yang di keluarkan memang WOW.

Perkenalkan Pakej AutoStep Copywriting Ai Untuk anda hari ini.Ada 4 kelas semuanya.

Target saya untuk anda

Anda boleh gunakan dalam pembinaan copywriting yang menyeluruhan hingga ia mampu "Cover" medium media sosial anda gunakan seperti facebook, instagram, tiktoks whatsapp, blog, website, email marketing, sms marketing & dll.

Bina AutoStep Copywriting AI untuk posting harian anda seperti greetting dan seeding.

Bina AutoStep Copywriting AI untuk skrip jualan video iklan anda bawah 2,3 minit.

Bina AutoStep Copywriting AI untuk poster jualan, ada headline, hook dan cta didalamnya.

Bina AutoStep Copywriting AI untuk tajuk email berserta body konten berserta call to action.

Bina AutoStep Copywriting AI untuk bina skrip facebook ads, instagram ads dan google ads.

Bina AutoStep Copywriting AI untuk bina sales page produk kesihatan, produk industri,  training & konsultation , produk digital.

Bina AutoStep Copywriting AI untuk skrip follow up sales bersistem dan schedulingkan ia menjadi auto.

Bina AutoStep Copywriting AI untuk artikel blog dan konten yang panjang dalam meningkatkan personal branding anda.

Bina AutoStep Copywriting AI untuk menghantar sms kepada prospek dan pelanggan anda .

Tonton video ini

Versi 1 :
Saya buatkan 30 Headline berserta dengan 30 copywriting.

Setiap headline yang diberikan sangat powerfull dari segi variasi, didalam copywritingnya ada headline, subline, hook, feature produk, usp, urgency, cta dan ctb. Copywriting lengkap ini 100% saya banyak kali saya gunakan.

Tonton video ini

Versi 2 :
Saya buatkan 50 Headline berserta dengan 50 copywriting.

Setiap headline yang diberikan sangat powerfull dari segi variasi, didalam copywritingnya ada headline, subline, hook, feature produk, usp, urgency, cta dan ctb. Copywriting lengkap ini 100% saya banyak kali saya gunakan.

Tonton video ini

Versi 3 :
Saya buatkan 100 Headline berserta dengan 100 copywriting.

Setiap headline yang diberikan sangat powerfull dari segi variasi, didalam copywritingnya ada headline, subline, hook, feature produk, usp, urgency, cta dan ctb. Copywriting lengkap ini 100% saya banyak kali saya gunakan.

Klik button diatas untuk daftar sekarang
Mari kita bergerak ke arah kejayaan bersama-sama! 💪🌟

Danial
Read More
Yes pembelian ini sangat berbaloi dan memudahkan kerja saya as a marketeer untuk buat copywriting
Zash
Read More
Terima kasih Tuan Izan atas ciptaan software Harpa Ai yang awesome. Memudahkan KERJA serta menjimatkan MASA kami. Ibarat set up WAZE ketika memandu ke satu destinasi. Saya kagum. Semoga software ini jadi satu amal jariah tuan yang panjang hingga ke syurga. Aamiin.
Hariz
Read More
Sangat membantu! Boleh hilang beban nak cipta CW banyak-banyak untuk buat test iklan👍

Guna kepakaran saya

Usah penatkan diri Anda

Hari ini anda akan terima dahulu pembelajaran Copywriting AI Formula 30, formula 50 & formula 100 headline dan copywriting, selepas itu anda akan dimasukkan kelas zoom yang lebih advance. Dan disediakan lagi lebih dari 100 jenis skill autostep copywriting ai akan dibekalkan

Anda dapat software automation ini secara LIFETIME.

Anda tak perlu penat nak fikir, ambil dan guna terus sampai bila – bila.

Anda boleh gunakan untuk bermacam-macam jenis produk atau servis unlimited.

Ingat, Ikut Step Saya ini

Caranya Mudah

FREE GIFT KHUSUS

FREE GIFT PERTAMA

Disclaimer: Video ini saya buat ketika masa lapang, kini dah update 17 video

FREE GIFT KEDUA

Promo Hari ini

Jaminan Wang Di Kembalikan

Kami sediakan insurans ilmu selama ianya tidak beri manfaat langsung kepada anda

Dari harga Asal RM951, special untuk anda hari ini diturunkan kepada RM59.

Diskaun penjimatan RM892, bersamaan dalam peratusan sehingga 93.75%. 

Sungguh berbaloi. 

Sekali Bayar

Daftar Sekarang

RM374 RM 99
  • AutoStep 30 Copywriting RM29
  • AutoStep 50 Copywriting RM29
  • AutoStep 100 Copywriting RM29
  • Bengkel AutoStep Copywriting Ai Kelas Zoom 2 Jam RM159
  • Bengkel Wasap Sales Startegi AI Kelas Zoom 2 Jam RM159
  • Bengkel Sosial Engage With AI Kelas Zoom 2 Jam RM159
  • Bengkel Sales Page AI Kelas Zoom 2 Jam RM159
  • Percuma 50 Video Basic Copywriting AI RM139
  • Percuma 8 Video Basic Copywriting Storytelling RM89
  • Percuma Group Support Whatsapp Komuniti LIFETIME

Video rakaman akan diberikan kepada anda.

Cart RM0.00
0
0
Subtotal: RM0.00
No products in the cart.

klik button diatas ini untuk pembelian, selepas klik tunggu sebentar.

Selepas pembayaran, saya dan team akan terus send file custome Copywriting AI ini di emel anda. 

Penafian:Segala kandungan yang disiarkan di laman web ini adalah pandangan peribadi dan tidak mendapat sokongan rasmi dari Facebook®️, Instagram®️, TikTok®️, WhatsApp®️, platform blog, laman web, perkhidmatan pengiklanan melalui emel, atau perkhidmatan pengiklanan melalui SMS. Kami tidak mempunyai afiliasi formal dengan platform-platform ini dan pandangan yang dikongsi tidak mewakili pandangan rasmi platform-platform tersebut.Kami berusaha mematuhi garis panduan setiap platform, tetapi tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang perubahan dasar yang mungkin berlaku. Anda bertanggungjawab sepenuhnya terhadap penggunaan kandungan dari laman web kami.Kami mencadangkan agar anda merujuk kepada garis panduan rasmi setiap platform untuk maklumat lanjut. Jika terdapat sebarang pertanyaan, sila hubungi kami melalui halaman hubungi kami.Terima kasih atas pemahaman anda.

© 2024Tuan Izan. All Rights Reserved.

Scroll to Top