Strategi Lengkap Bina Ayat Iklan Copywriting Storytelling Berpengaruh

Yang seronoknya apabila sudah mengajar lebih 30 ribu pelajar baik di online atau pun secara offline. Saya teringat kisah saya bermula dan setelah itu mendapatkan pengalaman dalam mengajar student universiti dan kolej, syarikat syarikat gergasi di Malaysia, Usahawan Melayu, Usahawan Chinese dan India. Barulah saya fahami,

Semua orang suka membaca, sama ada kita rajin bercerita atau tidak sahaja, yakinlah dengan cerita anda boleh membina segala pengalaman pengalaman yang unik dimana ia cerita cerita itu sendiri akan membina para pembaca yang membaca cerita anda merasai seperti dirinya sedang membaca sesuatu yang kena pada dirinya sendiri. Melalui cerita segala emosi mudah di apply dan mudah diberikan sentuhan jiwa. InshAllah.

Alhamdulillah pakej buku storytelling ini juga adalah cetusan dari pengalaman saya sendiri dalam membangunkan individu individu yang sentiasa mahukan penulisan mereka menjadi terbaik. Akhirnya dan kini barulah saya terbitkan Pakej Lengkap Buku Storytelling yang saya rasa ini adalah pakej yang pertama diluar batasan hinggakan anda akan diberikan keuntungan yang amat luar biasa.Anda lihatlah gambar gambar kenanggan bersama pelajar pelajar yang pernah saya tunjuk ajar dan berkongsi rahsia ilmu storytelling.

Saya juga diberikan tanggungjawab menyebarkan ilmu ilmu copywriting didalam "Akhbar Tempatan Malaysia". Menjadi saya seorang penulis di ruangan bisnes akhbar tempatan Harian Metro akhbar malaysia, ia adalah sumber perkongsian yang sangat berharga dan saya sedia maklum bahawa setiap artikel artikel yang saya tulis itu diedarkan lebih 4 juta pembaca pembaca di Malaysia.

Ya Allah. Rasa Syukur, Alhamdulillah yang tak terhingga kepadaMU. Saya berikan dua gambar sahaja pada kalian. Artikel artikel penulisan saya di Akhbar Harian Metro. Selebihnya anda boleh google saya di Tinta Biz Copywriting Storytelling.

16602745_410222969312878_7556909082219428140_n.jpg
15727310_410223162646192_5622604767920314113_n.jpg

Alhamdulillah sepanjang menjadi usahawan di online, saya juga syukur kerana menjadi icon icon terbaik untuk media television dan media akhbar serta media usahawan memilih saya di interview akan kejayaan dalam membina bisnes baik produk dan servis yang saya tawarkan. Free semuanya. Kalau biasa nak masuk semua medium media ini dalam puluhan ribu hingga ratusan ribu juga. Betul kan?

Untuk tahun ini, yang terkini saya juga dilantik sebagai panel penasihat dalam sijil kemahiran malaysia dan diploma bagi program vakasional di bawah Kementerian Pendidikan Malaysia iaitu TVET dan telah di interview oleh British Pedia hingga kisah perjalanan saya dalam menjadi seorang copywriter di malaysia dibukukan didalam "Successfull People In Malaysia. Yang mana buku ini di terbitkan di seluruh library di Asia. Alhamdulillah.

Saya nak anda perhatikan 15 perkara yang saya sediakan dalam pakej lengkap pembelajaran copywriting storytelling khas buat anda yang (inshAllah) sekiranya atau sememangnya anda mahu menjadikan prospek anda mudah dikawal hingga menjadi pelanggan setia dan apabila mereka menjadi pelanggan setia, pasti mereka boleh berulangkali beli dan membeli lagi. Suka kan kalau begini?

1 : Ebook Storytelling

Harga Sebenar Ebook Storytelling ini RM120

Ebook storytelling ini telah berusia 5 tahun dipasaran. Alhamdulillah sudah lebih puluhan ribu pelajar mendapatkannya. Ianya berbahasa santai dan mudah difahami. Isi kandungannya dibawah ini ya sahabat.

2 : Video 29 minit Storytelling

Harga Sebenar Video 29 Minit Storytelling ini RM90

Sesi penerangan bagaimana menulis copywriting berkualiti. Video ini berbentuk rakaman coaching. Kenali nilai dan keturunan pembaca yang akan follow anda. isi kandungan video ini seperti dibawah ini ya sahabat.

3 : Video 60 minit Brand Storytelling

Harga Sebenar Video 60 minit Brand Storytelling ini RM90

Sesi ini membincangkan bagaimana brand anda secara personal atau bersyarikat mampu membina pembaca pembaca yang berduit hadir kepada anda dengan relanya. Isi kandungan video ini seperti dibawah ini ya sahabat.

4 : Video 60 minit Extra Kelas St

Harga Sebenar Video 60 minit Extra Kelas ST ini RM90

Sesi video ini mengupaskan kembali isi isi penting dalam pengenalan apakah itu STORYTELLING FAST SELLING. Isi kandungannya seperti dibawah ini ya sahabat.

5 : 107 contoh contoh storytelling

Harga Sebenar 107 Contoh Contoh Storytelling ini RM90

Contoh contoh yang disediakan ini adalah hasil dari penulisan saya sendiri dan sumbangan 3500 pelajar menghasilkan storytelling. Lihatlah isi kandungnya seperti dibawah ini ya sahabat

6 : Kelas Online Telegram Storytelling Fast Selling - 2 Jam

Harga Sebenar Kelas Online Telegram Storytelling ini RM50

Anda diberikan ruangan berinteraksi dengan Cikgu Hafiz bagi menjelaskan semula apakah itu storyteling fast selling dalam kelas online "telegram" selama 2 jam. Berserta ada ruangan soal jawab selepas kelas. Lihatlah isi kandungnya seperti dibawah ini ya sahabat​

7 : Kelas Online Telegram Closing Layan sampai close - 2 Jam

Harga Sebenar Kelas Online Telegram Closing ini RM50

Anda diberikan ruangan berinteraksi dengan Cikgu Hafiz bagi menjelaskan cara closing yang terbaik dalam kelas online "telegram" selama 2 jam. Berserta ada ruangan soal jawab selepas kelas. Lihatlah isi kandungnya seperti dibawah ini ya sahabat

8 : Kelas Online Telegram Follow Up bersistem - 2 Jam

Harga Sebenar Kelas Online Telegram Follow Up ini RM50

Anda diberikan ruangan berinteraksi dengan Cikgu Hafiz bagi menjelaskan follow up bersistem yang terbaik dalam kelas online "telegram" selama 2 jam. Berserta ada ruangan soal jawab selepas kelas. Lihatlah isi kandungnya seperti dibawah ini ya sahabat

9 : Video Coaching 1 jam - Blog & storytelling long term

Harga Sebenar Video Coaching Blog Storytelling ini RM90

Sesi coaching bersama 5000 agent untuk belajar bina storytelling blog.

10 : Video 1 jam - Rahsia storytelling dalam copywriting untuk media sosial

Harga Sebenar Video Rahsia Storytelling Media Sosial ini RM90

Sesi jemputan ilmu bagaimana storytelling digunakan dimedia sosial hingga bawa manfaat kepada diri dan syarikat anda untuk LONG TERM PLANNING.

11 : Software Video Storytelling Cartoon - ada lebih 10 template - Edit + download

Harga Sebenar Software Video Cartton Storytelling ini RM69

Software ini memudahkan anda untuk create pengiklanan berbentuk storytelling. Menggunakannya membuatkan konten iklan anda bertambah berbaloi dilihat pembaca dan prospek anda.

12 : Software Cari Ayat-Ayat Iklan di medium sosial dengan cepat

Harga Sebenar Software Skodeng Ayat Iklan ini RM69

Software ini berikan anda masa yang singkat untuk skodeng atau meneliti cara orang lain beriklan mengunakan ayat ayat yang menarik perhatian.

13 : Ebook EXTRA - Taktik Wajib Bina Penulisan

Harga Sebenar Ebook Taktik Wajib Bina Penulisan ini RM39

Didalam ebook ini ianya mengupaskan bagaimana anda mahukan cara sempurna bermula menulis dan apakah perkara wajib dalam pembinaannya.

14 : Ebook EXTRA - Rahsia Penulisan Bersistem - formula 4+3+8

Harga Sebenar Ebook Rahsia penulisan bersistem ini RM39

Didalam ebook ini ianya mengupaskan bagaimana anda menulis dengan bersistem. Ilmu ringkas tapi padat.

15 :Sesi Face To Face Online 4 Jam bersama saya.

Kini pakej ini Telah bertukar kepada Sesi Online Zoom. Harga Sebenar 4 jam face to face ini RM1200

Anda diberikan masa 4 jam bertemu saya secara face to face online secara percuma. Set appointment dengan team saya mengikut jadual saya dan lokasi yang saya tetapkan.

16: 1 unit Buku Storytelling Update Tahun Ini akan dipos kerumah anda.

1st diMalaysia penerbitan buku storytelling yang dikupas dan diberikan nafas baru isi kandungannya dari ebook storytelling. Isinya lebih berkualiti tinggi dan ianya sangat sesuai bagi semua pembaca yang bermula menggunakan tulisan dalam menjual. Menjual dengan cerita adalah satu teknik halus yang boleh menghasilkan kepercayaan dan kredibiliti bagi si penulis.

Apa kata kata para pelajar premium saya
Read More
Cukuplah saya lampirkan 3 sahaja dari ribuan komen komen positif apabila mereka semua pelajari dari pakej lengkap buku storytelling ini.
Saya belajar menulis ayat iklan dengan Tuan Izan yang mana ianya senang difahami oleh pembaca atau prospek saya. Saya apply beberapa teknik sahaja. Belum guna semua teknik. Itu pun sudah berhasil jualan dengan baik. Seluruh team produk saya sudah saya war warkan belajar ilmu copywriting storytelling dari Tuan Izan sendiri
Mar Ziana
Founder Produk Kecantikan Brand Dimar
Sebagai seorang trainer dan founder bagi produk kasut "ijmal". Untuk memahami ayat iklan yang sasarannya adalah perempuan. Saya beroleh ilmu yang baik dari Tuan Izan iaitu mengenai susunan dan taktik cara menulis ayat iklan dengan berkesan. Saya juga pelajari menggunakan ayat yang positif dalam penjualan adalah satu teknik evergreen dan disukai ramai pembaca. Tuan Izan mengajar saya erti realiti menghargai pembaca pembaca ayat iklan kita.
Burhanuddin
Founder Produk Kasut Brand Ijmal
Saya sebagai seorang consultant akaun. Bab kira kira bagaimana duit nak masuk keluar saya faham sangat. Bila nak menulis ayat iklan saya kena kira kira mana yang terbaik. Melalui Copywriting Storytelling dari Tuan Izan, Kak Zu terus terang katakan ianya satu teknik dan taktik yang berkesan bagi semua peniaga peniaga termasuk Kak Zu sendiri. Baru nampak jalan sebenar bagaimana mudahnya nak bina copywriting storytelling dan cara terbaik untuk pasarkan produk Kak Zu. Ilmu Copywriting Storytelling Tuan Izan Simple Tapi Power.
Mar Ziana
CEO Consultant Accounting
Rating
9.5/10

Pakej Pro

RM3223
RM 550 Harga Sebenar RM3223
  • 1 buku storytelling.
  • 1 Sesi Online face To Face 4 Jam
  • 2 Software Padu Storytelling
  • 4 ebook berkaitan storytelling
  • 5 Video Hampir 3 Jam Bab Storytelling
  • Pakej Pro 1 : Group Private Wasap Bersama Tuan Izan Bertanya Soalan atau Berbincang.
Last Deal

Soalan-soalan yang kerap ditanya.

Postage akan ditanggung sekali dalam pembelian produk ini. Anda hanya nantikan sahaja produk sampai ditangan nanti. 🙂

Sememangnya teknik bercerita ini adalah satu teknik yang boleh di gunakan semua medium online. Penting anda hadam apa yang kami sampaikan dan amalkan.

Tiada group support khas. Buat masa ini kami sediakan platform soalan jawap melalui borang yang disediakan. 

Selepas kelas face to face diberikan, anda nak jumpa saya secara personal untuk mantapkan lagi penulis. Saya akan berikan pakej bayaran sesi per jam coaching tersebut.

Usah anda khuatir kerana boleh diadjustkan waktunya

Tak perlu, PM admin untuk dapatkan semula dan kami akan send ke email semula.
Hanya Buku Fizikal sahaja ada kos tersendiri.

Produk yang berbentuk fizikal akan dihantar kerumah anda, bagi video akan di hantar melalui emel. Untuk kelas kami akan masukkan dalam group.

Kelas online dibenarkan mengulang sebanyak tiga kali. Selebihnya perlu bayar yuran kelas RM30 sahaja.

Orang macam awaklah paling bagus grab pakej ini. Sebab bila bermula dengan ilmu yang betul pasti anda akan dapat result yang terbaik.

Money Back Guarantee disediakan bagi mereka yang telah membaca, mendengar dan berjumpa face to face masih tidak berikan hasil.

Kami ada sediakan borang pertanyaan. Anda cuma isikan borang tersebut dan boleh bertanya kami. Kami akan balas dalam masa 24 jam. Jika hari cuti kami akan reply hari berkerja.

Scroll to Top