Menulis Gaya Sirah

“Belajar ilmu penulisan melalui sirah Rasulullah s.a.w yang terpilih.”

Ya Allah, ilhamkanlah kami dengan ilmu yang dapat menjadi alat untuk mengetahui suruhanMu dan laranganMu.

mock22memukau pembaca untuk jatuh hati pada penulisan anda?

E-book ini akan menjelaskan secara asas dan santai bagaimana kita ingin memetik teknik penulisan dalam riwayat Sirah. Ia adalah e-book sambungan penulisan Islami mengikut telunjuk Sirah Rasulullah s.a.w yangmulia. Baginda s.a.w adalah kunci segala gerbang pengetahuan.

 

Menulis ITU SENI BICARA.

Sampaikan PENULISAN SECARA HIKMAH

 

Bahkan paling menyeronokkan menulis mengikut cita rasa kita sendiri,tanpa mengabaikan syariat Pencinta! Dipetik melalui pengalaman, malah juga paling penting dari Sirah para pencinta. Kami dedahkan 7 panduan bagaimana menulis hingga ianya memberi impak yang terbaik untuk diri sendiri serta perniagaan anda.

Isi Kandungan EBook INI

Panduan 1

Penulisan Rahmat. Pendedahan sebenar bagaimana menulis sesuatu yang sememangnya diperlukan oleh pembaca atau pelanggan anda sendiri.

Panduan 2

Teknik Jawami Al Kalim ini adalah satu teknik Mirror Writing. Penulis yang mengambarkan si pembaca dan pelanggan anda merasai "ini aku".

Panduan 3

Teknik Syifa - Penulisan yang memahami pembaca anda dan pelanggan anda secara dalam tidak sedar hingga mampu mencetuskan penawar masalah mereka.

Panduan 4

Teknik Tarbiah - Sesungguhnya setiap penulis ini punyai rasa SEDAP membacanya lagi dan lagi. Teknik ini dedahkan rasa campuran terbaik dalam penulisan.

Panduan 5

Teknik Nasihat - Ia seolah olah anda menulis sesuatu yang tidak membuka keaiban orang lain dan sering kongsikan dengan penuh keikhlasan.

PANDUAN 6

Teknik Fatanah - Formula menulis dalam bentuk cerita yang asli dan mengemaskan pembaca dan pelanggan anda teras ianya sesuatu yang menguntungkan.

Panduan

Setiap PAnduan akan diberikan kupasan dalam 3 bentuk huraian yang memudahkan anda faham setiap panduan yang diberikan kepada anda.

0
Muka Surat
0
PANDUAN ISTIMEWA
0
PANDUAN PERCUMA
0
Sasaran Pembaca Baru

“You want to be a good writer... You must be a good reader.”

(Shaikh Hamza Yusuf)

Miliki Ebook INi Sekarang ya.

PERCUMA 1 PANDUAN

KHAS UNTUK Anda YANG MILIKI HARI INI.Harga

EBOOK INI TERSANGAT BERBALOI.

PROMO HARI INI

Bermula 22. April. 2020
RM45
RM 15 Akan Dinaikkan Harga Tidak Lalam Lagi.
  • 6 PANDUAN MENULIS GAYA SIRAH
  • PERCUMA 1 PANDUAN ISTIMEWA
  •  
  •  
TERLARIS
Membaca ebook ini seolah olah seperti memberikan satu nafas baru dalam penulisan baik untuk diri sendiri berkarya mahupun mahu membina prospek yang berkualiti dalam perniagaan, jujurnya ebook tulisan surya sufie ini berikan input terbaik dalam menyusun penulisan yang berkualiti tinggi.
Tuan Izan Shafie
Cyclist

Silakan SHARE Klik Button Dibawah ini

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on telegram
Telegram