Huawei? Apa yang Berlaku?

Baru-baru ini, dapat berita gempar. Siapa beli Huawei dia tak akan ada Perisian Google Play, Google Maps, Youtube dan sebagainya.

Isu ini adalah isu besar yang bukan sahaja membabitkan kerugian besar, ia adalah satu perkara dipanggil tragedi luar biasa.

Saya baca laporan penjualan jenama huawei meningkat 50% saban tahun, positif kan kenaikkan jualan mereka?. Apa pun saya cuma nak berpesan. Beginilah perniagaan. Ada berbagai dugaan dan juga cabaran.

Persoalan saya…

Perasan atau tidak gambar diatas itu, saya pamerkan sebab nak beritahu. Semua icon yang anda nampak itu di panggil Apps.

Apps ini adalah satu perkara yang memberi shortcut sesebuah perincian maklumat dalam satu folder sahaja.

Macam google kan banyak. Ada youtube, ada google maps, ada google email (gmail). Jika perasan semuanya ada APPS tersendiri. Setuju?

Begitulah perniagaan anda. Kan saya kata buat Plan B. Jadinya apps yang anda bina akan mewariasi setiap handphone pelanggan.

Mereka hari hari akan jumpa jenama anda. Bila hari hari jumpa jenama anda. Bayangkan apa yang terjadi kepada pelanggan yang sudah mengdownload Apps anda. Lihat TRUST akan hadir.

Biar saya beritahu sesuatu.

Kali ini saya dan kawan saya berkolabrasi bagi memudahkan anda membuat APPS untuk diri anda sendiri atau syarikat anda.

Tutorial lengkap akan diberikan sebanyak 88 jenis video. Banyakkan?. Dari pada zero to hero. Walaupun anda bukan orang yang pandai programming pun boleh buat APPS sendiri.

Hanya belajar secara online sahaja. Buka APPS pembelajaran. Dalam tiga bahagian utama.

1) Tempat Penyediaan Apps.

2) Gedung Video Pembinaan Apps

3) Tempat Launch Pembinaan Apps

Agaknya berapa harga yang ditawarkan. Kawan saya beritahu pakej ini RM499. Sebab video video ini perkara sangat menguntungkan.

Biasa untuk buat satu Apps menelan belanja lebih dari RM3000. Berapa harga untuk anda?. Special sebelum 1 jun 2019. Lepas saya berbincang dengan nya.

Dia sanggup berikan RM99 sahaja untuk dapatkan semua pakej lengkap pembinaan Apps melalui Video Tutorial Pembinaan Apps.

Ingat promo ini terhad sehingga 1 June.

Nak dapatkan sila tekan borang “Dapatkan Tutorial Apps”

Dapatkan Tutorial Apps