Jom tingkatkan

mahukah anda Autokan Bisnes Instagram™️ anda Sekarang?

Perkenalkan

InstaMultiplier™️

Sebuah software yang boleh digunakan dimana mana sahaja anda berapa dan yang paling menguntungkan adalah anda dapat mengautomasikan semua kerja kerja insta anda dengan tersusun dan bersistem.

Ada 7 keuntungan yang anda akan terima apabila memiliki software ini.
Teruskan bacaaan.

Pertama sekali. Orang Business memang Untung.

Boleh digunakan Selama Setahun

Last saya update software ini tamat pada tahun 2020. Pagi semalam saya update lagi mereka tambahkan extra setahun lagi.

Nama pakej ini Gamma Pack.

Add Post Direct atau Schedule

Unlimited Post

Software ini berikan anda DRAG AND DROP untuk update instagram anda dengan mudah. Paling best sekali. 

Post itu boleh secara DIRECT atau SCHEDULE mengikut masa anda tetapkan.

Add Story Direct atau Schedule

Unlimited Story

Sama juga seperti posting. Software ini berikan anda DRAG AND DROP untuk update instagram story anda dengan mudah.  

Anda boleh buat DIRECT atau SCHEDULE mengikut masa anda tetapkan. Best kan?

Add Album Direct atau Schedule

Unlimited Album

Yang ini jika anda memang nak buat gambar banyak banyak juga disedikan (ALBUM) untuk anda update.

Ianya satu software yang memudahkan anda buat satu posting dalam bentuk album. Syok dan senang untuk anda.

Calendar untuk anda dapat melihat aktiviti yang di jalankan

Calender For Analytics

Bila ada calendar baru mudah anda nampak kerja kerja yang anda laksanakan terjadi.

Penting sekali anda tahu berapa banyak pengisian konten yang dibina setiap hari, setiap minggu dan setiap bulan. Best kan?

Save AYAT & HASHTAG

Caption Template

Maksudnya anda boleh simpan ayat ayat iklan atau ayat CTA untuk di gunakan semasa untuk update.

Malahan hashtag hashtag yang anda yang ada banyak itu pun boleh di simpan dalam Caption Template.
Wow gitu kan software ini?

First komen

auto first Komen

Ramai diantara merek ayang update spost atau story, dah update ken pergi balik diruangan komen untuk update sesuatu link atau sebagainya.

Melalui software ini anda boleh letakkan auto sekali. Best kan..

Macam mana software instagram™️ ini?

Berapa harganya Tuan?

Lihat tawaran istimewa hanya 48 jam dari sekarang...

Jaminan wang dikembalikan

RM20 sahaja

Dibuka tawaran ini selama 48 jam sahaja. Selepas itu harga akan dinaikkan. Rugi jika tak grab nya sekarang.

Serius harganya sekarang RM20 sahaja. Dapatkan sekarang.

Usah tunggu Tunggu Lagi

48 jam sahaja

DEMO FUNCTION keseluruhan INSTAMULTIPLIER sekarang...

1) Klik button “Cuba Software Ini”

2) Masukkan Username Atau Email.
[email protected]

3) Masukkan PASSWORD
2019demo

Soalan yang ditanya...

dibawah ini saya letakkan beberapa soalan solan mereka yang sudah membeli. 

Software ini boleh guna 1 Instagram sahaja ya?

Betul 1 software satu Instagram sahaja.

Software ini ada warranty ke?

Software ini dari pihak ketiga dari Akademi Guru Niaga.

Perjanjian mereka adalah selagi lesen jualan ini dibuka. pasti ada warranty.

jika rosak boleh daftar baru.

Software ini bila expirednya?

Ada yang setahun ada yang dua tahun. Ikut kesukaan pihak ketiga yang meyediakan software.

Saya sendiri mula mula dia update tahun 2020 expirednya. Semalam saya checking 2021

Bila dah bayar bila dapat software ini.

Biasanya order akan di proses dalam masa 24 jam – 72 jam hari berkerja. 

Sekiranya belum dapat. anda boleh emeilkan kepada kami
[email protected]

Tajuk email anda boleh letakkan begini.
SOFTWARE ORDER.

Saya ada 10 instagram™️ boleh saya beli 10 unit software ini.

Tiada masalah jika anda mahu belikan dengan kuantiti banyak. Ianya satu keutamaan untuk anda dipersilakan.

Disclaimer : Software ini dibina oleh pihak ketiga. Bukanlah dari pihak kami. Apa yang kami sediakan adalah disediakan dari pihak ketiga.

Sekiranya berlaku masalah dari mereka. Ia sesuatu yang tidak dapat kami membantu.

Apa pun jaminan pihak ketiga kepada kami software ini masih boleh digunakan sehingga tahun 2021.

Hari
Jam
Minit
Saat

Offer 48 jam sahaja.

akan dinaikkan harga.
RM60
RM 20
oo
setahun
  • 1 Software 1 Instagram™️
  • Auto & Schedule update POST
  • Auto & Schedule Update STORY
  • Auto & Schedule Update HASHTAG
  • Auto Update & Schedule COPYWRITING
  • Auto & Schedule Update FIRST KOMEN
  • Calander Update disediakan
  • Ada Jumlah Statistik
Popular