Copywriting Emel Marketing berserta kumpul 1000 list pertama.

Pelajari bagaimana cara meningkatkan penjualan hanya dengan menggunakan emel marketing.

4 perkara penting bina emel marketing

Saya berpengalaman 6 tahun Menguruskan Emel Marketing

Melalui emel marketing brand/jenama sesebuah organisasi itu mudah melekat dan sentiasa diingati.
1. Penting
Brand / Jenama
Boleh panjang, boleh pendek, boleh audio, boleh gambar dan bermacam lagi teknik bagi mereka menerima emel kita
2. Penting
Komunikasi
Didalamnya anda bebas untuk bian set automasi secara harian, mingguan atau bulanan. Sekali setting terus berjalan tanpa monitor.
3. Penting
Set secara auto
Mudahnya untuk ketahui apakah mereka suka atau tidak tawaran yang disediakan. KIta adjust dan jual lagi dan lagi. Mudahkan?
4. Penting
Jualan Bertambah

Kenapa Emel Marketing

Ramai yang sedar orang ramai tak baca emel. Itu kata mereka yang selalu mencari jualan berulangkali tanpa fikirkan disebalik emel marketing itu apa sebenarnya. Tak segan saya katakan bahawa emel adalah satu cara kita mula mengenalpasti golongan yang sentiasa mahukan update terkini, detail dalam mencari sesuatu & mereka yang membaca email adalah golongan yang mahukan yang terbaik dalam pembelian dan penjualan produk atau servis. Jadi nasihat saya. Belajar dan ketahui sendiri kenapa saya bertahan menggunakan emel marketing hingga ke hari ini. Usah dengar dari mereka yang belum expert atau berpengalaman menggunakannya.

8 perkara dalam kelas emel marketing saya sediakan

Sekiranya anda baru bermula mengetahuinya ianya satu pembelajaran yang baik, sekiranya anda sudah biasa mendengarkannya, anda kini mula belajar pengalaman saya bagaimana biasakan diri dengan sempurnakan penyampaian yang terbaik melalui emel marketing.

belajar menulis emel, Copywriting

Ada beberapa jenis penulisan didalam emel marketing buat pembaca sentiasa ada engagement yang tinggi dan mereka tak sabar menulisnya. Ada storytelling, ada fakta ada data disampaikan.

Kenali 3 jenis emel marketing software

Ya betul, ada yang bayar sekali sebulan, ada yang berbayar sekali seumur hidup dan ada juga berbayar seperti top up handphone kita sendiri. Yang mana sesuai. Belajar dan ketahuinya.

Bina produk atau servis yang bernilai

Sales sales sales, memang ini yang dicari oleh semua usaha. Tak nafikan. Dalam emel marketing menjual dan jual lagi dan jual lagi perlukan cara susunan yang betul dan teliti. Pandai menjual tak bererti pandai bersilaturahim.

Kesan Jenama Syarikat & Personal Brand

Dua perkara ini akan membantu anda untuk sentiasa diingati dan paling best silent reader yang follow anda akan menjadikan segala penyampaian emel anda di hargai setiap masa.

Kenali sistem Emel Marketing

Saya akna tunjukkan 1 software yang boleh membuatkan anda bina emel list 1000 pertama dan buat secara direct dan automasi. Selepas belajar terus apply .

Kolabrasi Bersama - sama

Saya juga gunakan teknik ini bertujuan meningkatan brand dan astinya pembaca tidak jemu untuk membaca emel dari kita sahaja. Ianya strategi ampuh dan berkesan

Sistem Support Lain Yang Membantu

Saya panggil ianya adalah sistem yang mengautomasikan segala bentuk jualan atau hebahan anda dikemudian hari menjadi senang dan berguna.

Taktik bina list berkali-kali.

Ada cara percuma, ada cara berbayar. Saya kumpul 60k emel adalah dari traffic percuma sahaja. Berbayar pun berkesan dan saya akan dedahkan caranya pada anda semua.

Bagaimana? Anda tak sabar untuk pelajarinya. Nakkan sesuatu yang boleh meningkatkan sales, boleh bina trust yang tinggi dan mahukan perubahan.

Lihat jadual kelas yang saya susun untuk sesi pembelajarannya. Satu sesi 2 jam sahaja. Kita akan laksanakan 4 sessi pembelajaran.

Belajar dahulu perihal penulisan emel berkesan dan susunan jenis jenis menulis yang buatkan mereka menarik untuk membaca emel. Ada tajuk emel. Ada storytelling, ada hook, ada berbagai lagi tekniknya.
Cara untuk mengelola sistem emel marketing secara manual dan automasi akan diberikan tekniknya berserta cara untuk menarik 1000 list pertama dalam emel marketing.
Mengetahui cara untuk berkolabrasi dengan individu lain dan bina portfolio untuk produk atau servis anda bertambah sales dan bertambah baik. Ketika ini anda akan merasanya emel marketing tool yang berguna setiap harian, mingguan dan bulanan.
Pelajari sistem lain yang akan bantu anda untuk gunakan emel yang ada dijadikan sumber senang mencari keberadaan mereka si pembaca dimana mana platform media sosial. Ini teknik launching atau melipatkan lagi sales anda selepas ini.

Ada bonus lagi

Saya akan create group support yang mana anda boleh bertanyakan soalan didalam itu selama 30 hari.Melalui group ini saya akan bentangkan juga task task yang perlu disiapkan dalam kadar segera.Belajar belajar buat, buat buat emel marketing sampai jadi

Dapatkan sesi Bina Emel Marketing bersama tuan IZan

Anda pilih 2 pakej dibawah mengikut kesesuaian

Saya yakin ini adalah pelaburan terbaik untuk anda hari ini dan selamanya.

Pakej 2 kali Bayaran

total bayaran RM250

RM550

RM125 sebulan

PERCUMA SOFTWARE LIFETIME 1000 LIST EMEL MARKETING

Pakej Full Payment

Anda jimat RM260

RM550

RM190 sahaja

PERCUMA SOFTWARE LIFETIME 1000 LIST EMEL MARKETING

DISCLAIMER

Di bina oleh – Tuan izan shafie

Scroll to Top