Convert Sales And Repeat

Mudahkan perjalanan bina sales berganda.

Harga Kelas Online Sales Clossing

Diskaun untuk anda hari ini, RM30 sahaja.

Tahap Ilmu ini

Ianya sesuai untuk beginner hingga expert.

Tempoh Pembelajaran

InshAllah dalam 1 jam 30 Minit

Persediaan Pembelajaran.

Tahu mengenai basic clossing sales, Boleh Memahami bahasa melayu. Ada Handphone atau laptop ( Talian Internet )

Kata-Kata Tenaga Pengajar

Sesi ini telah saya uji sendiri untuk penggunaaan bisnes servis dan bisnes produk yang mana ianya membuktikan cara penyusunan daripada peringkat bawah hingga peringkat monitoring para prospek dan pelanggan berjalan menggunakan sistem yang kemas.

Tidak perlu kita khuatir kerana panduan ini sememangnya diajar untuk mereka yang baru berniaga hingga peringkat mereka yang telah pakar membuat jualan secara offline atau online. Pastinya ia satu panduan yang buatkan anda menambah ilmu baru.

Dapatkan pakej ini sekarang hanya RM30 sahaja.

Apa Yang Anda Akan Perolehi Dari Pakej Ilmu Ini.

Tujuan utama kita faham asas dalam jualan, bonus jika anda ada ayat power atau produk power. Sebab setiap belian berlaku kerana 2 perkara penting seperti didalam gambar fasa 1.

Anda akan pelajari teknik khusus bagaimana untuk sesuaikan diri dan mahirkan diri dalam bina sales yang boleh disediakan pelanggan itu berulangkali membeli.

Ramai boleh melayan prospek hingga jadi pelanggan. Yang tak ramai adalah mereka pandai layan sehingga tak perlu susah payah untuk pujuk rayu untuk beli lagi dan lagi.

Dalam sesi ini saya dedahkan cara untuk buatkan prospek jadi mudah “inshAllah” dalma membina jualan berulangkali.

Dapatkan pakej ini sekarang hanya RM30 sahaja.

Anda Perlukan Ilmu Ini Sekiranya Anda Seorang Usahawan.

Faedah Yang Disediakan Dalam Pakej Pembelajaran Ini.

On The Sport

Akses kelas malam ini.

6 bahagian

Dari asas ke expert.

Mind Mapping

Ebook Mind Map Percuma

Rakaman Video

Disediakan selepas kelas

Siapa Tenaga Pengajar Bagi Pakej Ilmu Ini.

Tuan Izan Shafie

Pengalaman saya menjadi seorang salesman, pengusaha franchise dan seorang peniaga online sepenuh masa membuatkan saya dapat meneliti cara sebenar untuk memahami proses jualan dengan baik sekali.

Saya juga di interview oleh media masa seperti TV1, TV3, Tv Alhijrah, juga di interview juga media akhbar seperti Berita Harian, Harian Metro, Sinar Harian, Kosmo, SME News Paper, Utusan Malaysia, The Star dan Mingguan Wanita.

InshAllah terkini saya telah diberikan satu pencapaian terbaik dinukilkan kejayaan saya didalam buku antarabangsa iaitu Successfull People In Malaysia serta terkini saya menjadi penasihat akademi untuk program SKM dan Diploma bagi program kolej Vokasional.

InshAllah ilmu yang disediakan adalah sebuah pengalaman dan taktikal yang saya guna sendiri, baik dalam bidang produk dan servis.

Moga bermanfaat ya.

Dapatkan pakej ini sekarang hanya RM30 sahaja.

Pertanyaan Yang Sering Di Tanyakan.

Q & A

Ini kelas, ebook atau video ?

Pakej ini merangkumi kelas zoom, video rakaman dan e workbook. 

Teknik sama ya closing sales ini ?

Pakej ini adalah cara pembawakan terbaru untuk kita tidak digelarkan penasihat. Sebaliknya ia membina rasa selesa dengan prospek & pelanggan

Semua produk digital ini hantar by email ke ?

Pakej ini disediakan didalam sistem pembelajaran kami. Anda diberikan page download. Ada password untuk LOGIN.

Harganya berapa sekarang ?

Pakej ini berbentuk pembelajaran dalam kelas zoom dan video rakaman dan e workbook. Sekarang Ianya hanya RM30 sahaja.

Lepas belajar ini sales akan naik ke ?

Pakej ini memberikan anda ilmu untuk mengurangkan risiko hanggus dalam pencarian prospek dan memberikan jalan terbaik untuk meningkatkan jualan. 

Ada money back guarante ke?

Pakej ini memang disediakan dengan insurans ilmu. Anda berhak menyatakan sebarang komen dan berikan maklum balas serta menerima money back guarante.

Usah lalui ilmu clossing sales yang sama seperti anda jumpa dipasaran hari ini. Pakej ilmu yang saya berikan ini akan berikan anda kesedaran.Menjual bukan kerana emosi tetapi kerana, dua pihak yang sedang berurusan merasa selesa dan kekal berhubung bukan sekali tetapi berulangkali melakukan sistem jual beli.Saya yakin dengan ilmu yang disediakan ini anda pasti akan berubah persepsi menjual tanpa menjual.

Scroll to Top