Silakan Check Copywriting Di Sini - Ebook 3 Perkataan

Ruangan Copywriting

Salam pagi yang indah sahabat semua.

Pagi ini saya nak share ilmu berkenaan teknik buat copywriting dengan pantas.

Ingat tau setiap pagi ambil masa 3 minit pun dah cukup.

Ambil 3 perkataan. Contoh 

[ Abu, Beli banyak, Bestnya ]

Dari sini bina copywriting sebegini

ABU hari ini dipesan oleh isterinya untuk beli rempah daging kurma, kentang, dan asam keping.

Bila sampai kedai selesai belian barangan pesanan isterinya. 

Di jumpa keropok anggun kegeramaranya. Terus dia BELI BANYAK.

Sampai dirumah isterinya berkata banyaknya abang beli. Kita kan tinggal berdua sahaja. Katanya tak mengapa kita sedekah pada jiran. 

Alhamdulillah BESTNYA hidup jika suka memberi. 

Nampak dak caranya itu.

3 perkataan sahaja buat anda segera bina copywriting. 

Nak ke saya berikan extra lagi perkataan yang powerfull dan convert respon. 

Saya sediakan 15 perkataan berserta 50 contoh copywriting. 

Serius saya sendiri dah guna. Banyak idea saya terima dan saya kini dah selalu buat copywriting dan ada result dari situ. 

Percaya sekarang buat perubahan ( Masuk link affiliate anda )

Kadang kadang kita rasa dalam penulisan yang kita taip hari hari tak ada orang like, komen dan share dengan banyak pun.

Kerana rasa nak upgred diri kita pun pergi kelas itu kelas ini, untuk tambah ilmu berkenaan bagaiman untuk bawa pembaca mendekati kita dan seterusnya boleh datangkan hasil dalam penjualan. Betul kan sahabat semua.

Boleh saya dan kita semua belajar sesuatu yang baru dan tukar fikir kita kepada bagaimana untuk menulis sesuatu yang bermanafaat dan mula bina penulisan yang makin digemari pembaca kerana mereka mahukan cerita itu.

Boleh ya? Saya nak kongsikan formula 3 perkataan bawa 1001 idea dan ada kelas zoom bersama sama mengupas teknik teknik ini.

Jom sama sama sertainya. Klik (letakkan link affiliate anda).

Moga dapatlah kita ilmu bagaiman untuk kuasai perkara ini dan bina pembaca pembaca yang setia dengan kita nanti.

Salam tengahari. Dah sediakan makanan dengan yang tersayang ke tu?

Kali ini jom saya nak bawa anda bersama untuk dapatkan makanan yang terbaik dalam membina penulisan berbentuk cerita.

Asalnya hanya ada ebook sahaja.

Kali ini biar saya kongsikan ada kelas online sekali untuk explain detail bab formula 3 perkataan powerfull buat copywriting.

Klik (Masukkan link affiliate).

P/s: Kelas dah dekat dah. Tak lama lagi kita akan belajar ilmu ini.

Sebelum nak tidur, jom kita belajar 3 benda penting.

Jom kita sama sama STORYkan.

1. Muhasabah diri Perkara ini kita sentiasa peduli kerana kita tak lepas dari kekurangan yang dilakukan setiap hari.

Lebih banyak kita melihat apa yang kurang pada diri InshAllah akan hadirlah kebaikkan yang mendatang.

2. Apa matlamat yang kita mahu lakukan.

Kita renungkan matlamat kecil yang sudah kita jayakan.

Ambil masa untuk hiburkan hati dan gembirakan diri. Walaupun kecil kejayaan itu. Kita raikannya.

3. Sentiasa ada ilmu baru. Bila kita sering luangkan masa mencari ilmu yang terbaik untuk kehidupan ini, mudahlah kita meyelusuri kehidupan dengan mudah dan selamat.

Jom sama sama tingkatkan ilmu. Ebook Formula 3 perkataan bina copywriting dengan mudah disediakan untuk anda.

Ianya sebuah karya yang sesuai untuk saya dan kita semua pelajari supaya kita bangunkan potensi penulisan kita ketahap yang lebih baik.

Saya cadangankan sahabat semua klik link saya berikan.

Jom kita menuntut ilmu ini bersama klik : (masukkan link affiliate anda)

Jumpa lagi ya

Saya ( nama anda)

Tanda kita mencintai diri itu sangat mudah bila kita mengetahuinya.

+ Apabila kita sentiasa ambil ruang dan peluang untuk sentiasa perbaiki hubungan dengan pencipta hingga kita merasakan kita hamba yang sentiasa memerlukan pertolongan dan bimbingan darinya.

Key utama.

Taat perintahnya dan sentiasa bawa kehidupan seharian seperti kekasihnya iaitu Rasullullah saw.

+ Apabila kita sentiasa ada hubungan dengan manusia dan sentiasa pandang mereka dengan penuh kebaikkan.

Lihat sahaja kekurangan kita cuba usahakan untuk doakan dan ajakkan mereka bersama sama membuat lagi dan lagi kebaikkan tersebut. “Sampaikanlah walaupun satu ayat”.

+ Akhir sekali kita lihat semua makhluk Allah dengan penuh takjub kerana setiap ciptaannya amatlah berharga dan kita bawa fikir diri kita sentiasa mengagungkan PENCIPTA yang maha agung.

Cinta itu mutiara yang hadir dari hati manusia yang mahukan kebahagian.

Jom kita sama sama membahagiakan hati ini.

Cara saya nak tenangkan hati saya bawa diri untuk sentiasa ada ruangan belajar lagi.

Jom ketahui ilmu bina copywriting dengan mudah dengan mengambil karya ebook 3 perkataan ini.

Ianya sebuah karya yang sesuai untuk saya dan kita semua pelajari supaya kita bangunkan potensi penulisan kita ketahap yang lebih baik.

Saya cadangankan sahabat semua klik link saya berikan.

Jom kita menuntut ilmu ini bersama klik : (masukkan link affiliate anda)

Jumpa lagi ya

Saya ( nama anda)

Ambil sebatang pen dan cuba tuliskan cerita berkaitan produk anda.

Jom saya tunjukkan tips membinanya.

1. Mulakan dengan menulis apa yang sebenarnya anda target untuk pembaca membacanya.

Contohnya Nak ceritakan pasal “Sakit Lutut” . Pointkan Sakit Lutut

2. Listkan 5 kebawah point yang negatif jika seseornag itu sakit lutut.

Contohnya

+ Susah nak sembahyang
+ Sukar untuk bersukan
+ Kehulu ke hilir agak perlahan

3. Listkan 5 kebawah apa kelebihan bila mengamalkan produk anda.

+ Kesan pada lutut tidak akan terasa sakit
+ Lutut akan mudah digoyangkan

4. Letakkan keunikkan pada nama produk.

Contohnya Tablet Lutut Cendawan Harimau.

Dari sini dah. Boleh buatkan cerita yang berkaitan dengan perkara ini.

Contohnya

Sebenarnya mereka yang ada masalah sakit lutut bertahun lamanya sesuai dengan Tablet Lutut Cendawan Harimau.

Selalunya jika mak ayah kornga menghidap masalah ini kemungkinan besar isu isu seperti ini

+ Susah nak sembahyang
+ Sukar untuk bersukan
+ Kehulu ke hilir agak perlahan semua ini menghantui jiwa anak anak yang mahukan ibu ayahnya sentiasa ceria dan sentiasa dimudahkan urusan betulkan?

Sebab itu kami rekomen anda semua untuk mencuba dan bantulah ibu ayah dengan mengamalkan Tablet Lutut Cendawan Harimau selama sebulan dahulu.

InshAllah feedbacknya akan berikan kesan yang terbaik.

Dapatkannya dengan hanya klik link ini. wasap.mi/6013443355/CendawanLutut

p/s: Lebih setuja botol kami telah berikan kepada pengamal kami.

Alhamdulillah ianya sangat baik.

— Nampakkan contoh bina storytelling fast selling namanya.

Jadi mahukah anda semua saya berikan lagi formula 3 perkataan berikan anda idea bina copywriting  yang nampak lebih halus cara penggunaannya. 

Jika ya silakan klik ( Masukkan link affiliate anda).

Ingat ada sesi kelas live juga nanti tak lama lagi kita sama sama duduk dalam sesi itu ya.

Moga bermanafaat.

Bismillah

Pembaca iklan kita dia mahu perkara ini “Apa aku dapat”.

Ini saja fokus mereka, Mereka nak sesuatu yang lebih baik setiap kali membaca ayat iklan.

Bagaimana nak membuat mereka behenti membaca ayat iklan anda.

Kemaskan bahagian kepala ayat iklan dari baris pertama hingga baris ke empat.

Kepala – headline Sejujurnya headline panjang pun ok, headline pendek pun ok.

Contoh headline

Awak, baca formula saya ini.Ia menyelamat kos marketing anda jimat 70-85%, saya kongsi cara kiranya sekarang Boleh nampak ya Akhbar Metro.

Mereka banyak fokus kepada headline yang berbahasa pasar dari kehidupan di Malaysia Akhbar Berita Harian.

Mereka banyak fokus kepada headline yang bernilai serta berbentuk ilmiah.

Jadinya setiap apa yang kita nak buat bab “apa aku dapat” untuk di beri kepada pelanggan Kemaskan headline Biasanya.

Dari baris pertama hingga baris ke empat itu key point pembaca ayat iklan anda mudah terpaku dan mula menekan button See more atau Continue reading.

Dapatkan point saya ini. Nak ke saya dedahkan cara bina copywriting dengan mudah boleh buat mereka  membaca iklan anda dengan baik.

Jika anda mahukannya sekarang.

Katakan ya dan silakan klik ( Masukkan link affiliate anda).

Ingat ada sesi kelas live juga nanti tak lama lagi kita sama sama duduk dalam sesi itu ya.

Moga bermanafaat.

Tag kawan kawan supaya mereka tak kering idea dalam bina ayat iklan yang inshaAllah mampu bawa pelanggan hadir

Begini saya nak share kan tips yang saya dan anda semua dapat sesuatu untuk menguasai teknik bagaimana untuk bina copywriting dengan mudah.

Saya suka masuk ke group group fb yang ada info – info berkenaan produk atau servis yang saya ingin tawarkan.

Biasanya pertama saya capture perkataan-perkataan yang mereka menulis

Contoh saya capture bab makan ubat seperti begini

+ Ubat bertimbun dirumah
+ Ada sebakul dirumah
+ Banyak ubat saya dirumah

Yang saya capture kat sini. Mereka ada banyak ubat dirumah.

Jadi olahan saya. Saya buat begini dalam copywriting dalam bentuk storytelling.

Contoh copywritingnya. Saya nampak banyak para ibu bapa berumur 40an keatas yang sudah menghidapi kencing manis.

Diberikan ubat yang banyak dirumah.

Ada sebakul, ada seplastik, ada yang bertimbun timbun hingga tak larat dihabiskan setiap hari Kesian mak.

Dah jadi gula gula pula bila melihat ubat mak. Saya ikhtiar mencari penawar mujarab.

Akhirnya saya …. .

Boleh nampak ya.

Saya hanya mahukan point apa orang selalu nyatakan dan bualkan supaya setiap tulisan ayat iklan saya ada “mirroring” pada pembaca.

Nak lagi padu.

Jumpa pelanggan atau telefon mereka yang ada masalah ini dalam beberapa orang.

Lagi banyak dapat kita kemaskan penbendaharaan kata dalam menyiapkan proses menulis ayat iklan .

Adakah info ini bermanafaat untuk anda pelajari teknik simple tapi berkesan dalam membina ayat ayat iklan yang berpengaruh.

Jika ya jawapannya.

Sila tag kawan kawan anda ya.

Moga mereka juga tak terlepas mempelajari sesuatu disini .

Ingat point dia

– Cari group fb yang betul betul group berinfo.
– Pilih keyword perkataan yang mereka suka taip dan suka sembangkan.
– Pastikan ianya jelas dan padat.
– Dapatkan ebook formula 3 perkataan mudah bina copywriting.

Katakan ya dan silakan klik ( Masukkan link affiliate anda).

Ingat ada sesi kelas live juga nanti tak lama lagi kita sama sama duduk dalam sesi itu ya.

Moga bermanafaat.

Bismillah

Dah tulis ayat iklan tapi masih tak ada respon dari pelanggan.

Ada yang hadapi situasi ini?

Janganlah anda mengharapkan bahawa SEMUA orang sesuai dengan produk anda.

Cuba lebih spesifik.

Sukar bagi pengguna untuk menerima bahawa sesuatu produk tersebut dapat menyelesaikan SEMUA masalah dan untuk SEMUA golongan.

Pengguna kini sudah semakin bijak.

Maka peniaga harus LEBIH bijak.

Adalah baik jika anda mampu spesifik golongan sasaran mana yang sesuai dengan produk anda.

Contohnya produk anda sesuai untuk

— Individu yang mahu menguruskan badan.
— Masalah period yang tak menentu.

Walaupun produk anda sesuai untuk pelbagai golongan tetapi cuba pecahkan cerita anda kepada setiap satu . . Lebih kemas dan menarik. .

ASPEK PENTING Usia Jantina Kerjaya Dengan mengambil kira aspek-aspek di atas, anda boleh menentukan .

— Gaya bahasa yang sesuai.
— Kisah yang ingin dibawakan.

Ini merupakan strategi penting sebelum mula menulis.

Tentu sahaja gaya bahasa golongan remaja tidak sama dengan golongan dewasa.

Dengan mengambil kira aspek penting kelompok sasaran pasti anda akan dapat membina storytelling yang jauh lebih berkesan dan menarik.

— Saya mahu mengajak anda bersama sama saya dapat membaca dan tonton karya saya berkenaan bina copywriting mudah dengan 3 perkataan yang telah bantu ramai peniaga seperti anda ( ya anda yang sedang baca status ini).

Mari dan jom kita bersama sama.

Klik sini untuk detailnya. (Masukkan link affiliate anda)

Ingat anda akan dapat ebook dan kelas online sekali.

Moga bermanafaat

Selamat pagi dan Assalammuailaikum semua sahabat di fb.

Moga kalian dilimpahi rezeki yang baik dan bertambah sihat hendaknya.

Pagi ini nak share ilmu. Dua kelebihan dalam sentiasa update status dengan baik.

1. Apabila selalu update status melebihi 5 kali sehari itu tandanya kita aktif dengan sesuatu platform media itu.

Bila aktif akan ada kesan kepada pembaca.

Pembaca suka mereka yang aktif.

2. Update status dengan 3 jenis gaya yang selalu tarik perhatian pembaca.

+ Ada kata kata semangat dan kata kata yang membahagiakan.
+ Ada unsur lawak dan menghiburkan tanpa megaibkan ornag lain.
+ Ada cerita yang best untuk dikongsikan.

— Cerita adalah satu bentuk status yang sangat berkuasa dalam membina kelompok pembaca yang terbaik.

Mahukah saya berikan anda kelas online dan ebook formula 3 perkataan mudah bina copywriting berpengaruh.

Klik : ( Masukkan Link anda)

Moga bermanafaat hendaknya 

Ruangan Gambar Ebook

Ruangan Gambar Poster

Scroll to Top