Pakej Coaching

Belajar dan terus Laksanakan.

KONSEP STEP BY STEP

BINA BISNES DIGITAL

InshaAllah kami menyediakan topik topik yang sungguh bermanafaat untuk membantu anda bergerak maju didalam membina perniagaan anda untuk masa kini. 

Penasihat Digital

Saya akan ketengahkan beberapa idea yang telah dilalui (pengalaman) dan ianya mampu berikan buah fikir untuk syarikat anda mula melangkah dalam perjalanan yang betul dan tepat.

Pakejkan Produk

Saya juga akan berikan idea dalam pembanggunan produk berserta dengan cara mudah untuk membina produk-produk atau servis-servis yang mahu dipasarkan mengikut kehendak pasaran.

landing Page

Saya juga berikan servis percuma dalam membina maksimum 2 landing page sebulan dalam memasarakan produk anda melalui online digital.

Copywriting Marketing​

Saya akan bantu dalam pembinaan ayat ayat iklan untuk setiap produk. Maksimum 5 jenis ayat iklan untuk setiap produk. Sebulan maksimum 4 produk sahaja.

Sosial Media

Saya bekalkan juga ilmu berkenaan membina jenama diri dan jenama syarikat dalam strategi kumpulkan crowd melalui sosial media yang ada.

Email Marketing

Saya berikan ilmu dan pendedahan bagaimana proses emel marketing ini boleh membantu anda mengumpulkan data yang berkualiti dan bina engagement yang terbaik.

Blog Konten

Strategi bina blog konten bagaimana untuk raih kepercayaan dan kualiti prospek hadir untuk bertanyakan berkenaan produk anda.

SMS Marketing

Saya tunjukkan cara bagaimana untuk sms juga berikan kesan untuk membina prospek dan pelanggan yang berkualiti.

Database

Saya juga akan mengentengahkan cara membina database yang betul, menyusun dan optimizekan database anda.

Iklan Berbayar

Khusus dalam fb ads dan ig ads untuk majukan produk dan perjalanan setiap jualan dnegan baik dan memenuhi ROAS.

3 bulan

coaching 3 Bulan

Sesi ini mengambil masa 3 bulan untuk sama sama belajar dan saya akan mengajar cara terbaik untuk memudahkan urusan anda dalam bina digital bisnes.

Weekly Metting

Maksimum 4 kali

Ianya perlukan jadual dan pengesahan dua pihak. Untuk permulaan kemungkinan hanya seminggu sekali sahaja. Mungkin selepas dijalankan iklan berbayar baru maksimum 4 kali seminggu bercoaching

Analisis

Data analisis

Perkara ini sangat penting untuk melihat setiap perkara ini menghasilkan ROAS yang berikan impak kepada syarikat.

Ada Persoalan

Saya Jawap ya.

Ada group khas untuk kita dibina didalam whatsapp. dibenarkan seramai 3 orang sahaja dari company yang sama.

Tiada jaminan wang dikembalikan apabila ilmu dan jadual yang dipersetujuan telah dimulakan.

Ada, jika dia melibatkan barangan keperluan seperti software, atau modul, atau servis extra, atau perkara yang mahu ditambah baik dalam urusan sistemkan perniagaan digital anda.

Pihak anda boleh merekodnya dan menyimpan sesi rekod untuk tujuan ulangkaji.

Ya, semua sesi ini berdasarkan online sahaja. Sekiranya mahu jemput saya hadir secara offline yuran untuk sehari kedatangan saya RM1500 sahaja.

Boleh dengan syarat info saya sebelum kelas bermula sebaik-baiknya sehari sebelum.

Sesi ini hanya dibenarkan sebanyak 3 orang maksimum sahaja. Jika mahu tambah seorang RM500 sahaja.

Saya peruntukkan waktu 9 hingga 6 petang untuk menjawab soalan. Malam hari dan waktu cuti adalah mengikut budi bicara saya untuk  membalasnya.

Tiada jaminan sales disediakan kerana sesi ini lebih kepada belajar dan praktikal berdasarkan dari pengalaman dan ilmu yang kami sediakan. 

Perlu Di Ingatkan Kepada Anda.

Semua modul yang disediakan adalah satu daripada ujikaji yang telah kami gunakan untuk beberapa pelanggan kami dimana ianya memberikan impak yang terbaik untuk penghasilan ilmu dan praktikal yang bermanafaat. Malahan modul yang disediakan ini bersifat tahan lama atau dipanggil evergereen dan up to date.

Pakej Sebulan

Sesi Coaching & Mentoring
RM4000
RM 3500 Sebulan sahaja.
  • Ada 8 modul utama
  • Ada Support Group Eklusif

Saya dan team sering berikan Yang Terbaik Untuk Anda.

Daftar Sekarang.