Sebagai seorang penulis & tenaga pengajar kepada puluhan ribu para pelajar saya berkaitan pembanggunan membina bisnes diatas talian (Bisnes Online) yang telah diusahakan selama 6 tahun alhamdulillah saya mengambil iktibar pentingnya menjaga permakanan dan kesihatan setiap masa dan keadaan. Saban hari saya penuh dengan jadual mengajar para pelajar secara online dan offline. Mengamalkan pemakanan sihat adalah satu perkara yang tidak dapat tidak akan membantu proses kehidupan seharian saya bertambah baik dan berjalan lancar dengan izin Allah swt. Saya doakan kalian juga di kurniakan kesihatan yang baik.

Pelbagai program sebelum PKP di laksanakan. Kini kelas kebanyakkan melalui Zoom Sahaja. Seronok juga dapat berkongsi ilmu dengan mereka semua

Alhamdulillah, kini setelah mengamalkan minyak zaitun "Olivie 30x & Olivie Power Up, saya dapat rasakan sesuatu yang dicari adalah dari permakanan untuk kesihatan tubuh badan bertambah sihat dan semestinya saya sendiri mencari permakanan yang sudah diiktiraf dari KKM tentang ketulinan sumbernya yang organik. Dari apa yang saya lihat, dengar dan perhatikan ianya satu permakanan QURANIC FOOD yang berikan pemahaman jelas betapa penting mengamalkannya.

Tuan Izan Shafie

Dipendekkan ceritanya saya sendiri ingin mengajak anda semua kembali kepada permakanan yang sihat yang memberikan kebahagian bukan untuk sehari dua, malahan untuk kita sentiasa sihat selalu. Sesudu Nikmat Sebesar Manfaat.

Izinkan Saya Berikan Cadangan Permakanan Organik Dari Sumber Kajian Yang Sebenar Dari sudut PAKAR PAKAR yang terkemuka dan organisasi yang di IKTIRAF.

Pengiktirafan Pensijilan Makanan Organik Malaysia Yang Diiktiraf Dari KKM Malaysia. #pertama di Malaysia

Apabila disebut SIM PENSIJILAN MAKANAN ORGANIK. InshAllah anda semua akan dihidangkan permakanan yang sesuai untuk tubuh badan meyerap kebaikkan kebaikkan yang ada di dalamnya.

Surat khabar Sinar Harian

9 sijil pengesahan yang membukti produk dari OLIVE HOUSE yang pertama di Malaysia 100% Organik dan diproses mengikut proses standart tertinggi dalam pengeluarannya.

Sijil ISO 22000:2018

Sijil HACCP

Berkaitan ISO 22000:2018 dan Sijil HACCP kita sedia maklum ianya ibarat sebuah sijil pengiktirafan pengilangan yang berkualiti tinggi.

Sijil Halal

Sijil Organic ( China )

Sijil Halal Antarabangsa ini & Sijil Organik ini membuktikan produk ini dipasarkan dengan meluas sekali dibenua antarabangsa.

Sijil USA FDA

Sijil ECO

Sijil USA FDA & SIJIL ECO ini membuktikan produk ini diberikan sentuhan organik yang dijauhi 100% tiada bahan kimia.

Sijil USDA Organik

Sijil USDA European Organik

Sijil USDA Organik Dan Sijik USDA European Organik juga membuktikan produk ini mendapat pengiktirafan kualiti yang tinggi. PERTAMA di Malaysia. Kebanyakkan peniaga menjual minyak zaitun di malaysia sukar untuk buktikan mereka ada dua sijil ini.

Sijil Lab Test

Carta dibawah ini menunjukkan betapa tingginya kualiti minyak zaitun dari Olive House ini setelah melalui proses LAB TEST

Pertama dimalaysia bahawa semua produk OLIVE HOUSE di test lab sebanyak 3 kali. Beginilah result nya untuk penawar yang disediakan adalah dari produk yang berkualiti.

Point Point Dalam Video Ini

Previous
Next

Sesudu Nikmat,
Sebesar Manfaat

100% Dari Ladang Yang Fresh

3 kali Lab Test Untuk Kesahihan Kualiti

Di Import Dari Morroco

Organik Disahkan Oleh KKM

Tuaian Awal dari pokok berkualiti.

Terbukti Secara Saintifik

Apa yang saya ketengahkan adalah satu bentuk permakanan yang telah di rakamkan didalam Al Quran dan Hadis Sahih. Jom sama sama kita lihatnya dan amatinya.

Ibnu Abu Hatim meriwayatkan, telah menceritakan kepada kami Muhammad ibnu Ammar yang mengatakan, telah menceritakan kepada kami Abdur Rahman ibnu Abdullah ibnu Sa’d, telah menceritakan kepada kami Amr ibnu Abu Qais, dari Sammak ibnu Harb, dari Ikrimah, dari Ibnu Abbas sehubungan dengan makna firman-Nya: (iaitu) pohon zaitun yang tumbuh tidak di sebelah timur sesuatu dan tidak (pula) di sebelah barat(nya). (An-Nur: 35) Iaitu pohon zaitun yang ada di padang sahara dalam keadaan tidak tertutupi oleh naungan pohon lainnya, tidak tertutupi oleh gunung, tidak pula berada di dalam gua. Pendek kata, pohon itu tidak tertutupi oleh sesuatu pun.Maka pohon sejenis ini menghasilkan minyak yang TERBAIK.(iaitu) pohon zaitun yang tumbuh tidak di sebelah timur sesuatu dan tidak (pula) di sebelah barat(nya). (An-Nur: 35)

Surah An-Nur Ayat 35

Dalam video ini Ustaz Rozie juga menceritakan apakah kebaikkan yang utama dalam makanan yang sudah dinyatakan dalam Al Quran dan Hadis.

Point Point Dalam Video Ini

Kata kata Ustaz Rozie juga di sahkan Oleh Dr Zubaidi sebagai golongan profesional yang disayangi oleh rakyat Malaysia

10/10

Point Point Dalam Video Ini

Pakar Penyelidik Minyak Zaitun Dari Morrocco

Profesor Doktor Muhamad Faid

Point Point Dalam Video Ini

Dalam menyediakan kehidupan anda yang lebih ceria dan bahagia. kami bekalkan anda

3 pakej permakanan seharian yang di syorkan untuk anda semua.

Olivie Plus 30x

1 Sudu Olivie Plus Sersamaan 30 sudu Extra Virgin Biasa

Olivie Power Up

1 Sudu Olivie Power Up Sersamaan 62 sudu Extra Virgin Dipasaran

Set Campuran

Olivie Plus 30x + Olivie Power Plus

Olive House Juga telah bersiaran didalam kaca Television dan Sponsor bagi rancangan rancangan television yang jumlah penontonnya melebihi 2 juta.

7 keuntungan Saya Kepada Anda

InshAllah ianya akan membantu kita sama sama kekal sihat walafiat.

eJadual Cara Permakanan Sihat

Ebook Permakanan Sihat Harian

eSistem point belian RM1 bersamaan 1 point.

Private Group Whatsapp saya dan anda sahaja.

Call 3 Minggu Sekali untuk berinteraksi.

Berpeluang Menangi Cabutan bertuah bernilai RM1000.

Alhamdulillah minyak zaitun dari OLIVE HOUSE kini telah mencapai lebih 23 ribu pengamalnya setakat ini.

0

Saya cadangkan 3 Pilihan Istimewa Untuk Anda Dapatkan.

Olivie Plus 30x

RM 119.90
Untuk Sebulan
  •  

Dapatkan Olivie Plus 30x sekiranya anda diperingkat permulaan untuk mengamalkan.

SET Campuran

RM 249.90
Untuk Sebulan
  •  

Dapatkan Set ini sekiranya anda mahukan gabungan olivie power up.

Olivie Power UP

RM 394.90
Untuk 2 bulan
  •  
Popular

Dapatkan Oliver Power Up anda mahukan penjimatan yang maksimum.

Pastikan Nama, Alamat, No telefon ianya tepat. Sekiranya tiada emel sila masukkan [email protected]

Proses penghantaran akan dibuat dalam masa 24 jam ke 72 jam hari berkerja.

Share on whatsapp
Minta Anak Dapatkan-Klik sini

PENAFIAN : Segala info yang diberikan didalam website ini adalah satu  cadangan permakanan yang terbaik bagi setiap individu. InshAllah permakanan organik ini makin diamalkan, makin ianya berikan sumber kesihatan yang baik untuk jangka masa yang panjang.