Peluang Keemasan Terakhir Untuk Tahun Ini, Tingkatkan Potensi Pendapatan Anda Melalui Seminar

"Road to eP Success"

Seminar ini sesuai untuk memajukan usahawan seperti “anda” yang terlibat dalam perniagaan seperti dibawah. 

 

Seminar ‘Road to eP Success’ membongkar pelbagai potensi peluang perniagaan kepada semua usahawan yang bersemangat untuk berjaya dalam bisnes perkhidmatan dan pembekalan secara pukal. Dalam seminar ini, anda akan nampak jalan yang lebih mudah untuk tambah baik perniagaan anda sekarang.

Peluang Tidak Terhingga Dapatkan Pembiayaan Dari RM1000 - RM16 Juta dalam Seminar Ini! Jangan Biarkan Kejayaan Bisnes Anda Terhenti Akibat Kekangan Modal Pusingan.

Jangan biarkan kekangan modal pusingan menghalang impian bisnes anda. Sertai seminar ‘Road to eP Success’  dan anda berpeluang mendapatkan pembiayaan dari pihak BANK, PEMBIAYA & PEMFAKTORAN untuk keperluan bisnes anda.

SEMINAR ROAD TO eP SUCCESS
SABTU | 22 JULAI 2023
09:00 PAGI - 05:00 PETANG
KELAB DARUL EHSAN,
AMPANG, SELANGOR.

Pasaran kerajaan adalah pasaran yang terjamin, menjadikannya peluang bisnes yang tak boleh dilepaskan. Jika syarikat anda berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia (MOF), peluang anda untuk menjadi pembekal atau kontraktor kerajaan adalah sangat tinggi. Tak kira jenis bisnes, produk, atau servis yang anda tawarkan, lesen MOF/ePerolehan membuka pintu kepada lebih daripada 2,500 pusat tanggungjawab (PTJ) di seluruh negara.

Dalam seminar ini, kami akan berkongsi strategi dan pengetahuan yang akan memperkuatkan kehadiran anda dalam pasaran kerajaan. Anda akan mempelajari cara memilih lubuk bisnes yang sesuai, mempromosikan produk atau servis secara percuma kepada PTJ, mendapatkan modal kerja, dan kelebihan lesen MOF dalam hubungannya dengan lesen CIDB. Ini adalah peluang keemasan untuk mengeksplorasi lubuk bisnes berulang yang menjana pendapatan sehingga RM100,000 pertama setiap tahun dari bajet kerajaan.

Jadi, jangan lepaskan peluang ini! Sertai seminar “Road to eP Success” dan mulakan perjalanan anda ke arah kejayaan dalam perniagaan ePerolehan kerajaan. Bersama-sama, kita akan menembusi pasaran yang terjamin dan menggapai kejayaan yang anda idamkan.

Sepanjang seminar yang kami anjurkan ini, anda akan mempelajari bagaimana untuk berbisnes dengan kerajaan melalui

" 7 Unexpected Secret Weapon "

Tujuh strategi ini dirancang khusus untuk membantu anda memasuki dan meraih kontrak bekalan dan perkhidmatan kerajaan yang sangat berpotensi.

Bayangkan, hanya dengan pengetahuan ini, syarikat anda berpeluang untuk melakukan 'comeback' dengan strategi yang lebih tajam dan efektif.

Tahukah anda, sebahagian daripada 'senjata rahsia' ini mungkin tidak pernah anda duga sebelum ini? Jadi, jangan lepaskan peluang emas ini. Berbekalkan pengetahuan yang tepat, anda berpeluang untuk mencapai kejayaan yang belum pernah anda bayangkan. Jangan biarkan syarikat anda berada di belakang

7 Bonus Terhebat
menanti anda, eksklusif dari kami

BONUS 1

Kami ada kerjasama istimewa dengan Bank Islam (M) Bhd untuk memudahkan anda! Boleh buka akaun semasa dengan hanya RM100.00 deposit sahaja*. Ada kemudahan ebanker, QR code, buku cek, dan juga pembiayaan skim CAKNA untuk projek atau perolehan bekalan dan perkhidmatan dari jabatan atau agensi kerajaan, sampai ke RM5 juta!

Tapi, kalau anda tak datang seminar, harga pembukaan untuk akaun semasa tu RM1000 tau. Jadi jangan lepaskan peluang emas ni, datanglah seminar kami, jimat dan untung banyak!

BONUS 2

Kami ada kerjasama strategik dengan platform SMEXpert dan Bank Islam (M) Bhd yang sedia membantu promosikan produk dan perkhidmatan anda PERCUMA tau!

Maknanya, produk anda akan dipaparkan dan diiklankan secara percuma pada semua rakyat Malaysia melalui platform ni. Tak payah keluar duit pun, tapi boleh sampai ke seluruh Malaysia. Untung banyak, kan? Jangan tunggu lagi, mari sertai kami!

BONUS 3

Ada modal tunai dari TEKUN tau, khas untuk pembekal atau kontraktor yang memerlukan modal atau duit untuk jalankan kerja yang dapat dari jabatan atau agensi kerajaan. Boleh dapat sampai RM200,000!

Jangan risau pasal modal pusingan. Dengan bantuan ni, pasti kerja anda dapat jalan lancar. Jangan fikir panjang, ambil peluang ni!

BONUS 4

MoneyMatch ada tawaran hebat tau, ada Voucher RM50 untuk transaksi pembayaran kepada pembekal di luar negara. Tak payah risau pasal rate tinggi untuk transfer antarabangsa! Tambah lagi, ada juga pembiayaan modal tunai untuk pembekal atau kontraktor yang perlukan modal atau duit untuk kerja yang dapat dari jabatan kerajaan atau swasta. Boleh dapat sampai RM1 juta!

Peluang keemasan ni tak datang selalu, jangan lepaskan! Ambil langkah bijak, sama-sama kita maju!

BONUS 5

ABS Business Services ada tawaran menarik! Diorang bagi Voucher RM50 bila buka syarikat SDN BHD tau.

Bayangkan, buka syarikat pun dapat voucher. Jangan lepaskan peluang baik macam ni. Jimat RM50, siapa tak nak? Jom, maju bersama-sama kita!

BONUS 6

Zikay Factoring ada tawaran istimewa ni, special rate tau untuk kemudahan factoring. Kalau nak revolving credit, boleh dapat sampai RM10 juta!

Ini bukan main-main, RM10 juta tau! Tak ada banyak peluang macam ni. Jom, jangan lepaskan! Jom maju bersama-sama!

BONUS 7

Tetuan Asiah & Hisam ada tawaran hebat! Diorang bagi Voucher RM50 tau untuk agreement partnership.

Tak ada banyak syarikat yang bagi tawaran macam ni. RM50 tu, jimat tau! Jangan fikir dua kali, jom ambil peluang ni!

ADAKAH ANDA OUR NEXT SUCCESS STORY ?

PERHATIAN! Anda dikategori mana ?

Adakah anda  zero knowledge tetapi berminat untuk menerokai pasaran kerajaan? 

Adakah syarikat anda  sudah mempunyai lesen Kementerian Kewangan (MOF/ePerolehan), tapi masih tak tahu cara untuk dapatkan RM100K pertama dari bajet kerajaan?  

Dah cuba sertai sebutharga berkali-kali tapi masih tak ada  result,
dah masuk banyak tender tapi  give up  juga!

Jika anda dalam mana-mana kategori di atas MAKA anda perlu BERTINDAK SEKARANG!
Sertai kami dan anda wajib daftar HARI INI!

SEMINAR ROAD TO eP SUCCESS
SABTU | 22 JULAI 2023
09:00 PAGI - 05:00 PETANG
KELAB DARUL EHSAN,
AMPANG, SELANGOR.

TEMPAT ADALAH TERHAD. 

Nota  : Untuk pendaftaran berkumpulan, sila emel ke aidaqacademy@gmail.com hari ini.

EARLY BIRD PROMO

Daftar Hari Ini

RM299
RM 199 Bayar Sekali sahaja
  •  

DISCLAIMER

  1. Sebarang  REFUND TIDAK DIBENARKAN  selepas pembayaran dibuat.
  2. Jika tidak dapat hadir ke seminar adalah di atas risiko peserta itu sendiri.
  3. Sarapan pagi TIDAK disediakan. Peserta digalakkan makan dan minum pagi sebelum hadir ke seminar.
  4. Makan dan minum tengah hari HANYA disediakan kepada peserta yang membuat bayaran pilihan LUNCH BOX.
  5. Sebarang pertukaran tarikh dan masa akan diberitahu dari semasa ke semasa jika ada dan tertakluk di bawah pihak pengurusan Aidaq Services Corp. Sdn. Bhd.
  6. Sebarang cubaan  SCAMMED SLIP PEMBAYARAN (TRANSACTION SLIP)  akan  DIKENAKAN TINDAKAN UNDANG-UNDANG JIKA DIDAPATI BERSALAH!
  7. Setiap  PEMBELIAN  online menerusi website atau link, gunakan  1 USER EMAIL SAHAJA .  Jika email yang berdaftar cth user2020@gmail.com… access hanya diberi kepada User2020@gmail.com sahaja.  Sila pastikan anda taip email anda dengan tepat untuk elakkan ralat dan terlepas maklumat dan pemberitahuan penting.

KHAS BAGI ANDA YANG DAH BERJAYA BUAT PENDAFTARAN 

SILA TEBUS SEGERA! 

1 JAM FREE Q&A, Bersama PN. AIDA HJ. ISMAIL (SPEAKER SEMINAR) pada 

23 JUN 2023 | 11 PAGI | ONLINE 

jika MENDAFTARKAN TIGA (3) LAGI RAKAN ke

SEMINAR ROAD TO eP SUCCESS PADA 22 JULAI 2023.

Scroll to Top