Telegram Pusat Mengumpul Bahan-Bahan Marketing

Telegram Pusat Mengumpul Bahan Bahan Marketing. Dah pernah buat ke?

Biar saya ceritakan kisah saya sebelum ini. Sebelum ini saya dengan jayanya membina group telegram yang didalamnya mengandungi.

Satu Group Copywritting
Satu Group Gambar
Satu Group Testimoni
Satu Group Order Submit
Satu Group Perbincangan

Maksudnya saya perlu sediakan 5 group bagi membina gedung gedung bahan marketing. Banyakkan? Yang ada agent dan team sangat memahami akan perkara ini.

Cuba anda lihat sendiri gambar dibawah ini…

​​Bayangkan ketika ini belum muncul lagi TELEGRAM BOT. Apabila saya menjumpai teknik ini. Saya explore bagaimana nak membinanya dengan mudah.

Paling mengejutkan saya dan team. Ianya bukan sekadar boleh membina group telegram yang efektif malahan ianya satu kemudahan yang sungguh bernilai.

Sebelum ini semua kena buat satu satu group. Kali ini saya dapat binakannya hanya dalam satu group semua ada. Bestnya dan jimat masa.

Lihat gambar dibawah ini.
​​​​​​

Mudah. Dalam satu group boleh bina lebih dari beberapa content. Contoh dalam gambar diatas saya bina 7 group. Yang berisi maklumat dan bahan bahan marketing.

Telegram BOT bukan sahaja mudah manage untuk bahan bahan marketing sahaja. malahan jika dibina untuk jadikan platfrom menjual dalam telegram juga ok.

Awak nak dapatkan Ebook Telegram Bot 1 dari kami silakan klik Nak Ebook Tuan. Harga usah khuatir. Pasti menguntungkan anda.

Bukan RM129
Bukan RM99
Bukan RM79
Bukan RM59

Tapi klik lah button dibawah ini

Telegram Bot