:
:
:

Tonton Video rakaman belajar asas storytelling dalam masa 3 jam dari sekarang. Moga bermanfaat hendaknya.

Moga beroleh manfaat dari apa yang disediakan. Belajar, belajar, buat. Buat, buat, belajar. 
Salam kejayaan.

480 Ayat-Ayat khas Untuk Tujuan Marketing dan sales strategi, pasti ianya boleh digunakan supaya proses lajukan jualan berlaku setiap hari. Dapatkan ilmunya sekarang.

Pakej copywriting & closing sales ini disiapkan untuk anda Gunakan.

Mari saya dedahkan.

copywriting & sales adalah satu perkara penting untuk dikuasai. tanpanya anda kerugian besar.

Ebook 480 Ayat Pujuk Pelanggan Dengan CTA. 

Antara ebook saya yang paling banyak terjual ialah ebook 480 ayat ayat call to action.

Yang mana dalam ebook ini saya dedahkan ayat yang memujuk prospek dan pelanggan segera bertindak dengan cepat untuk urusan jual beli.

Ebook ini mempunyai 409 muka surat dan ianya terkandung 480 point bina ayat power untuk pujuk prospek & pelanggan.

Ada 409 Muka Surat

Ebook Copywriting Storytelling.

Ebook kedua saya yang paling laris ialah berkenaan copywriting storytelling (bercerita).

Didalam ebook ini saya kupaskan 8 bab mengenai cara bina copywriting storytelling, memahami cara bina storytelling, key utama bina storytelling yang power, contoh storytelling yang menarik perhatian pembaca, cara storytelling memanipulasi akal fikiran pembaca dan paling best sekali strategi menggunakan storytelling ini sudah di akui oleh penulis content iklan antara bangsa.

Dengan menggunakan storytelling ianya mudah dihadam dan di ingati.

Ada 150 Muka Surat

Ebook Copywriting Sistem Ejen.

Ebook ketiga saya ialah melalui pengalaman diri membina sistem ejen dalam masa enam bulan.


Dari bulan pertama saya berjaya mengumpul agent dan dalam masa enam bulan saya berjaya lahirkan enam stokis yang mampu memberikan pulangan pendapatan pasif RM8000- RM15000 sebulan.

Didalam Ebook Copywriting sistem agent ia sebenarnya strategi saya menguatkan team dan membuat jualan menggunakan platfrom percuma yang ada di fesbuk dan IG.

Alhamdulillah terhasillah ebook ini.

Ada 46 Muka Surat

Ebook Copywriting Skrip Info.

Ebook keempat terjadi apabila saya buat kelas tentang bagaimana untuk membina copywriting yang membuatkan orang lain mudah share kepada orang lain.


Ya. Saya panggil ianya Copywriting Info. Copywriting info adalah satu teknik yang sangat bagus digunakan bagi tujuan membina personal branding dan membina kelompok pelanggan yang targeted.

Dalam ebook copywriting info juga bukan sekadar teori ianya juga ada praktikal dan contoh supaya anda senang faham akan pembinaannya.

Ada 8 Muka Surat

Ebook Copywriting Tulislah.

Ebook kelima saya ialah satu usaha saya membangunkan golongan yang boleh menulis setiap hari lebih dari tiga posting di ruangan media sosial.

Saya yakin dengan 60 idea yang saya sediakan dalam Ebook Tulislah akan membantu anda semua pandai menulis dan bijak mengatur tulis hingga beroleh jualan yang banyak.

Menulis bukan susah yang susah ialah idea yang nak ditulis, ebook tulislah jawapan bagi mereka yang mahukan variasi dalam penulisan.

Ada 77 Muka Surat

Ebook Kenali 4 Karektor Pelanggan.

Ebook kenam saya menceritakan perihal prospek dan pelanggan yang membuatkan anda mudah menjual kepada mereka, jauhi stress jauhi jurang negatif anda prospek dan pelanggan.

Dalam ebook ini didedahkan identiti atau perangai mereka (prospek & pelanggan) supaya kita jadi lebih bijak dari mereka.

Ebook ini bukan tulisan biasa saya tuliskan ini berdasarkan pengalaman saya menjadi salesman sebelum ini hampir 6 tahun.

Ilmu inilah yang bila kita belajar terus automatik prospek atau pelanggan mengatakan “Pandai awak pujuk ya”.

Ada 46 Muka Surat

Ebook Ayat Counter Back PM & Follow Up.

Ebook Terakhir sekali ialah berkaitan ayat spontan yang saya gunakan apabila orang memberi rejection bagi membuat belian.


Yes. Bukan senang nak layan orang yang beri banyak alasan ketika tidak mahu membeli. Ada saja alasan mereka untuk larikan diri.

Apa yang saya berikan ialah contoh dan ayat yang memujuk cara halus dan tidak nampak ada paksaan didalamnya. Membaca ebook ini akan dilabelkan anda sebagai “Mulut Manis”.

Ada 37 Muka Surat
Biar saya nyatakan. Kali ini anda sendiri dapat ilmu tambahan yang bernilai dan menguntungkan.

4 Video Rakaman Istimewa

Saya baru sahaja nak bermula bisnes, tak sangka ilmu yang dibekalkan ini memang jauh lebih berbaloi. Siap ada kelas mingguan untuk support saya yang baru berniaga.
Izzati
Suri Rumah
Sambil belajar degree saya minat berniaga, lagipun memang bidang business study. Pakej yang saya dapatkan ini sangat murah kerana ada ebook, video, kelas telegram, kelas online mingguan. Support yang bagus. Terbaik
Aisyah
Pelajar Degree
Saya sebagai leader department marketing, padu betul konten dalam pakej ini. Tak sama apa yang saya gambarkan. Lengkap betul bagi saya yang nak faham bab copywriting dan sales.
Ismail
Pekerja Mahir
Terkejut juga, sekali bayar kelas online setiap minggu disediakan. Saya baca ebook, video dan semua nya memang penulisan dari pengalaman yang benar. Saya berterima kasih kerana buat pakej yang padat dan lebih terperinci.
Khanafi
Owner Syarikat

EXTRA GIFT dari kami.

Saya sediakan satu group percuma. Ada 10 ribu lebih pelajar di situ.

Alhamdulillah, saya kongsikan nilai sebenar pakej ini kepada anda semua.

4 Alasan Wajib Pakej Ini Untuk Anda.

Banyak Idea

Bagi mereka yang sememangnya mahu tarik ramai prosek mereka perlukan alasan ini. "Banyak idea". Tanpa idea idea baru mana mungkin anda boleh tarik lebih ramai lagi prospek mengenali anda dengan jayanya.

Kreatif Konten

Dah banyak idea ,kena kreatif pula bahagian penyedian konten konten yang sentiasa tarik minat bukan sahaja prospek malahan diperlukan juga untuk pelanggan sedia ada.

Iklan berbayar

Hari ini idea dan kreatif konten juga main peranan besar dalam iklan berbayar. Pakej ini merangkumi teknik bagaimana untuk bawa crowd dengan kos yang efektif dan menjadikan penjenamaan syarikat bertambah baik.

Free Marketing & Agent

Pakej ini juga cover bahagian channel percuma dengan memberikan ilmu taktikal-taktikal yang terbukti sudah menjadi result yang berkualiti malah ianya masih digunakan sampai ke hari ini. Ilmu-ilmu ini sesuai untuk team anda.

FAQ

Persoalan & Pertanyaan ?

Saya dah beli pakej ini, bila saya dapat semuanya.

Selepas pembayaran menggunakan Billplz atau Toyibpay atau Paypall automatik dapat produk digital dalam masa 2 minit. Jika bank transfer atau CDM akan dapat dalam masa 48 jam hari berkerja.

Sekiranya produk digital saya hilang, boleh saya tebus semula.

Ya boleh, syaratnya ingat no invois atau resit untuk kami semak dalam sistem. Selepas pengesahan kami akan hantar kepada anda.

Adakah Video Rakaman Disediakan.

Semua video rakaman akan disimpan didalam group dan anda hanya perlu cari dibahagian GUIDE. InshAllah akan dijumpai.

Ada buku ke dalam pakej ini?

Ini adalah pakej produk digital berbentuk ebook, video, dan kelas atas talian. Tiada produk fizikal (buku) disediakan.

Pelaburan Ilmu Ini Mampu Milik...

Asalnya saya nak letak harga RM1784 semua ini..Tapi tak semua orang boleh sediakan wang sebegini besar untuk bermula bijak dalam copywriting & closing sales… Sekarang terus ambil pakej ini ya. Percaya pada diri, bertindak sekarang.

RM99 Sahaja

Anda dapat semua dibawah ini

Usah Biarkan Masa Ini Tamat

Kupon jimat. Anda boleh taip 50% ketika mahu mendapatkannya. 

30 Hari Jaminan Wang Dipulangkan Semula.

Setelah anda menerima semua produk digital dan kelas online hingga merasakan ianya langsung tidak memberi manfaat. Anda cuma berikan feedback dan tebus semula pembelian anda dalam dalam masa 30 hari selepas tarikh pembelian.

Masih berfikir untuk pakej ini ?

Kami tidak menjamin, bahawa harga akan terus kekal. Sebelum ini harga dinaikkan, tanpa pemberitahuan. Waktu yang terbaik untuk membeli adalah sekarang. Silakan fikirkan dan buatlah keputusan segera! Semakin cepat anda membeli, semakin cepat ilmu ini ditangan anda.

Tuan Izan Shafie

www.akademiguruniaga.com

DISCLAIMER

Nota Penting: Saya sebagai seorang usahawan internet melalui produk digital telah membina pengalaman yang banyak untuk memajukan diri dan syarikat. Semua bentuk testimoni yang disediakan adalah dari perjalanan tanpa henti untuk konsisten dalam melakukannya. Keputusannya berdasarkan bentuk usaha yang anda lakukan.


Important Note: This site is NOT a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of FACEBOOK, Inc.

 

Copyright © 2020. All rights reserved.

Scroll to Top