Website Autosales

Online Class Coaching

Advance Websites Conversion Retargetting & Optimization With Fb™️ Ads Game 

Value Pembelajaran.

Saya tak mahu jual ketakutkan jika anda tidak mahu belajar Taktikal FB™️ Ads dan Bina Website Retargetting Game. Apa yang saya mahu sampaikan adalah value pembelajarannya.

Antara perkara yang saya mula sedar dalam pembinaan website ialah "database" secara logiknya.

Bagaimana pula dengan website? Apakah ianya seperti itu juga?

 Sejujurnya Bina Website Retargetting Game adalah satu keuntungan yang besar. Ada yang beritahu saya. Tuan perlukah ada website sendiri. Walaupun company baru. Saya beritahu. Website ini rumah anda sendiri, BUKAN PINJAMAN. Kita dengar ramai kawan kawan, ada yang dah berjuta followers tiba tiba page hilang. Ada yang ratusan ribu follower tiba tiba page tak boleh buka. 

Dan berbagai lagi ragam, bila sebut BUKAN PINJAMAN. Ada beberapa perkara penting yang biasa orang lama dalam online bisnes beritahu point ini. Fungsi ada website ini, ia menjadikan perniagaan anda 24 jam sehari, 365 hari dalam setahun dan paling best tanpa cuti sakit, tanpa cuti rehat ia boleh dilawati selagi website anda berjalan. Selain itu 

Anda juga senang mempromosikan perniagaan anda pada bila bila masa, mudah memberikan persepsi yang lebih profesional. Jadi tidaklah patut anda biarkan diri sekadar tahu apa itu website dan tidak ambil bahagian untuk menggunakan website sebagai tool terbaik dalam menjual. Penting sekali cuba anda lihat statistik 6 POINT KEUNTUNGAN ADA WEBSITE dibawah ini.

branding

56% keyakinan dan kepercayaan akan meningkat apabila website dan fb ads bergabung sebagai brand diri atau syarikat anda

Database

98% Jumlah database yang bekualiti dan tidak mudah hilang sekelip mata dan ianya sangat berguna untuk jangka masa panjang.

Kredibiliti

58% sebagai pembaca ia memberi nilai tambah yang sangat tinggi dan meningkatkan lagi kredibiliti.

SEO Strategy

73% Boleh mendapat 5 jenis traffic percuma yang sungguh mengguntungkan si pemunya website. 

Mobile SET

85% ianya sangat sesuai dengan penggunaan mobile friendly (paparan) yang sangat jelas dan kemas.

Web Security

97% security yang disediakan akan membantu anda menjual apa sahaja produk didalam website dengan jayanya kerana keselamatannya terjamin.

Maaf ini bukan Kelas Buat Website Cantik Cantik Sahaja. Ia kelas Pembelajaran yang Modulnya Akan Membantu Anda Membina Perniagaan Yang Hebat.

Taktikal Failling Advances FB™️ Ads Optimize dan Retargetting GAME

Paling utama sekali, mengetahui bagaimana mahu menyusun semua campaign dengan baik dan teratur. Memang ramai orang boleh bina iklan tapi gagal dalam merancang iklan tersusun. 

Rahsia pembinaan Websites Optimize Database & Retargetting Skill

Kali ini saya dedahkan dari awal nak membeli hingga setup website anda yang mampu dijana melalui traffic dari pengiklanan yang kita jalankan supaya semua kerja kerja sales akan berlaku didalam website (rumah kekal dan terjamin) memberikan pulangan terbaik.

Funnel WEBSITE FB™️ Ads Autodata Campaign Autosales

Bahagian ini lebih dititik beratkan pembinaan website jualan secara direct dan website database lead generation yang memberikan impak dalam kos yang murah dan Return Off Investment yang menguntungkan mengikut pengalaman kami. Pelajari hal ini anda boleh bina pelbagai produk dengan jayanya.

Kami sediakan pada anda 9 FREE GIFT

inshaAllah anda mampu membina satu lagi platform perniagaan yang luar biasa dan pasti ianya akan berhasil untuk diri sendiri atau syarikat anda untuk jangka sama panjang selepas ini & Usah anda khuatir kerana kami berikan insurans ilmu.

FREE COPYWRITING landing page

Saya akan bina dan serahkan kepada anda dalam masa seminggu selepas kelas pembelajaran tamat.

FREE Template Website Elementor

Saya akan berikan 10 jenis template website yang mudah digunakan dan mempunyai 5 page utama website.

FREE 20+ Plug In PRO WorDpress & WooCommerce

Ada elementor pro, elementor element, woocommerce pro, wp rocket pro, seo pro, email follow up pro dan berbagai lagi hingga 20 plug in.

FREE DOMAIN & HOSTING

Nama website dan kedai website diberikan dengan adanya Ultra Fast SSD, Advanced Spam Protection, Cloud Flare RailGun, Free SSL certificate, Imunify360 Security Protection. 14 Days Data Backup 

FREE Group Support PERSONAL

Ada group support wasap special saya pelajar dan admin kami. Di sini kita berbual bagi sebarang pertanyaan atau persoalan. Lebih privasi.

FREE Video Rakaman Coaching

Setiap kali pembelajaran ada disediakana video untuk ulangkaji dan pengulangan pembelajaran. Back up untuk kita.

FREE CREDIT RM10 FOr DEBIT CARD REGISTER

Apabila anda belajar saya galakkan anda menggunakan debit kad mesra seluruh dunia dan mudah diguna. 

credit card, payment, credit

FREE SOFTWARE DESIGN FOR FB ADS DESIGN

Software Design Banner Banner Iklan yang Terbaru Akan disediakan Untuk Anda secara Lifetime Lesen

monitor, words, screen

FREE Video SOFTWARE FB ADS DESIGN

Software Video ini anda boleh dapatkan Lesen LIFETIME yang saya akan sediakan  Software Untuk Anda Bina Banner Ads

demonstration, projector, movie projector

Pelajar Kami

Kajian Kes

Belajar dengan Tuan Izan saya rasa cukup detail bahagian strategi dan funnel yang tepat bagaimana saya mahu menggunakan sepenuhnya database yang ada untuk jualan berulangkali. First time setup, kos per customer saya 0.95 sen untuk satu jualan produk RM150 keatas. SIFU ASH

Walaupun kami buat kutipan dana. Kami belajar cara terbaik menyusun website secara automatik. Bermula dari orang tengok hinggalah mereka beri sumbangan dan boleh juga disistemkan follow up auto kepada pada pemyumbang dana. Sungguh kami belajar sistem  retargetting game dana simpanan database  yang sangat tersusun dan kemas bagi kami yang kurang masa handle keseluruhan marketing. USTAZ FIRDAUS

Walaupun produk saya hanya bernilai sepeket RM5, saya buat website supaya saya dapat customer baru dengan senang. Alhamdulillah lepas belajar, sales saya kini stabil dan tersusun kemas semuanya. Penting sekali saya berkerja dari bengkel pecal saya sahaja. Tiada opis pun. Ilmu yang disampaikan oleh Tuan Izan dan Team sangat berguna bukan untuk hari ini sahaja tetapi ia boleh digunakan sampai bila bila sebab pembelajaran yang diajar adalah fokus membina bisnes yang sustain dan growing dipasaran.
TUAN RAUF

Rauf Pecal Opah

Saya jual buku dan kelas sahaja. Tanpa jalan fb ads ke website. Dah ada website lama dah cuma tak betul betul mahir bab retargetting. Lepas belajar baru saya tahun bagaimana nak tingkatkan sales saya kepada 5 juta setahun. Sebelum ini saya achieve 3 juta setahun sahaja. Rupanya ada skill baru lagi saya baru belajar selepas belajar dengan Tuan Izan. Kini baru saya memahami erti retargetting game dan website database autosales sepenuhnya. Balik dari kelas terus saya mula implement apa yang dipelajari. Alhamdulillah berhasil. Cikgu Match Catch 

Cikgu Math Catch

Bersediakah anda bina website retargeting game.

Saya ulang semula semua pakej yang anda terima untuk SESI PERSONAL ONLINE COACHING bersama dengan saya.

Perbincangan Team

Kajian Kes

ilmu funnelling dan failling yang bersistem dan kami belajar bab susunan strategi bagaimana kami gunakan iklan berbayar supaya dapat dijadikan ianya jualan berulangkali lagi dan lagi.
Team Rafellina
Rafelina Sdn Bhd
Anak saya belajar bina website dan iklan berbayar bersama Tuan Izan. Tak terucap terima kasih, kini kami sudah ada 3 perniagaan baru dan semakin grow perniagaan kami. Ilmu disampaikan sungguh berharga dan support sentiasa diberikan.
Team Kak Ani
Q AISYA SDN BHD
Pernah belajar dan kini mengupah Tuan Izan bina dari zero to hero, sebab kepentingan menggunakan website dan rolling database sedia ada sangatlah diutamakan zaman hari ini. Sungguh berbaloi.
Team Assyahada
ATIEYSHAH SDN BHD
Mendengar penerangan berkenaan website dan retargetting, kami merasakan ruginya dengan database ratusan ribu tak dapat di implement sepenuhnya dengan baik. Terima kasih atas ilmu Tuan Izan.
Team ESQ Malaysia
ESQ MALAYSIA SDN BHD

Ready untuk bina website dan retargetting game

SOALAN YANG KERAP

F.A.Q

Masa belajar Flexible.

Tuan jika saya nak personal coaching online petang atau malam boleh ke. Sebab saya ini jenis kerja siang. 

Jawapan saya : Ianya dibolehkan jika tidak bertembung dengan kelas saya yang lain

Untuk Personal Coaching, kami akan bantu anda siapkan bersama sama. Di guide dengan saya sepenuhnya sampai siap. 5 halaman utama akan diberikan sentuhan copywriting dari saya sendiri.

Lesen domain dan hosting selama setahun disedikan.

Anda perlu sediakan gambar produk atau servis anda berserta dengan testimoni berikan kepada kami.

Ia juga boleh digunakan selama setahun dan dalam masa setahun saya akan berikan update vesion secara PERCUMA. Elementor Pro dan Woommerce Builder.

Boleh dan di alu alukan  hinggakan sebarang ilmu baru kami belajar kamiakan panggil semula secara percuma. 

Selepas pembelajaran sekiranya tidak berpuas hati dengan ilmu kerana langsung tiada manfaat dari pembelajaran, yuran tuntutan akan diserahkan semula selepas kos kos pembinaan website ditolak.

Isi FORM, Jom KIta

Berbincang
Usah Bertangguh Lagi.