fbpx

Copywriting Ai - 10 Prompting Baru

InsyAllah doakan saya sentiasa berikan ilmu percuma untuk anda belajar bersama – sama

Kadang kala server saya slow. Tunggu gambar dan video loading sebentar

Tebus secara percuma, dapatkan dalam group saya. Klik button hijau

ini antara jenis prompting saya berikan sekali dengan 42 jenis tone penyampaian

Jenis framework seperti dibawah ini

Versi 1 : Framework 4Ps – Generate copywriting dalam bentuk Promise,Picture,Proof,Push.

Versi 2 : Framework FAB – Generate copywriting dalam bentuk Features,Advantages,Benefits

Versi 3 : Framework PPPP – Generate copywriting dalam bentuk Picture,Promise,Prove,Push

Versi 4 : Framework PASTOR – Generate copywriting dalam bentuk Problem,Amplify,Solve,Testify

Versi 5 : Framework 7 Step – Generate copywriting dalam bentuk Attention,Problem,Solution,Transformation,Action,Result,Encourage

Versi 6 : Framework STAR – Generate copywriting dalam bentuk Situation,Task,Action,Result

Versi 7 : Framework 5Sc – Generate copywriting dalam bentuk Clarity,Consistency,Credibility,Compelling,Close

Versi 8 : Framework BAB – Generate copywriting dalam bentuk Before,After,Bridge

Versi 9 : Framework 7 STEP – Generate copywriting dalam bentuk Substitute,Combine,Adapt,Modify,Put to another use,Eliminate,Rearrange

Versi 10 : Framework AIDA – Generate copywriting dalam bentuk Attention, Interest, Desire, Action

😀

Yang bestnya ada dapat software lifetime dan gunakan sahaja custome made prompting

Dah masuk dalam group check bahagian pin post ada saya berikan 1 contoh dahulu, dah tonton, sila whatsappa admin untuk 9 lagi prompting baru bersyarat.

SURI RUMAH BELI UNTUK SEKOLAH

Saya terkejut bila dengan akak ini cakap dia suri rumah, ada simpanan sikit, anak dia nak minum air di sekolahnya. Tetapi water filter yang sedia ada tak berfungsi lagi.

Nak dijadikan cerita dia google jumpa website saya ini, www.hijrahmalaysia.my, terus dia pm saya diwhatsapp lepas klik button. 

Sesi pertama dia hanya beritahu nak survey untuk dapatkan tangki besar dan mudah untuk anak – anak disekolah gunakan penapis air ini.

Jawapan yang tepat saya info. C Geer ini sangat sesuai kerana kapatisiti air nya sangat besar. Bermulalah skrip nya sebegini

” Untuk C Geer ini saiz tangkinya besar. Yg sejuk 8 liter, panas 9 liter. Air suhu bilik pula tankless maksudnya air terus dari Filter jadi tak ada masalah nak tadah air berapa banyak pun. Mesin ni biasa kita jual untuk syarikat, sekolah dan jabatan kerajaan sbb penggunaan ramai perlukan tangki besar ” 

Dalam c geer ini untuk anak di sekolah sangatlah bermanfaat kerana air ada sumber air ALKALI, MINERAL & KALSIUM ini antara kesan mereka yang amalkan minum dari air mesin ini 

🔥Meneutralkan asid badan.
🔥Molekul air yg halus berteknologi nano, mudah diserap tubuh.
🔥Meningkatan stamina dan kadar metabolisme.
🔥Ejen anti penuaan.
🔥Menyingkirkan toksin dari badan.
🔥Meningkatkan sistem imunisasi.
🔥Mengurangkan kesakitan & geseran sendi

Dan yang pastinya ada 3 suhu 
HOT (safety lock), COLD & NORMAL

Tak lupa juga PH Air disediakan 
7.8-8.5

Bab penjimatan elektrik 
Dalam rm5-8 sebulan sebab kita ada auto off and on. Cth. Jika suhu air panas dah sampai 95 degree, heater akan auto off dan bila suhu nya mencecah 85degree, heater akan auto on. Tenaga Yg diperlukan Utk panaskan air dari suhu 85-95 tidak tinggi berbanding dari suhu bilik. Begitu juga dgn air sejuk. Jika capai suhu 5 degree, compressor akan off dan capai 10 degree ia akan onn semula. Untuk dapatkan penjimatan ni, jangan tutup suis elektrik kecuali jika tidak digunakan lebih dari 3-4 hari.

Bila ditanya berkenaan servis. 
Tahun pertama adalah percuma dan skala servis juga berbeza dengan penapis air dipasaran. 

Dari poster ini sebenarnya anda lihatlah proses penukaran setiap filter dalamannya tidak perlu di servis selalu malahan menjimatkan.

Point penting kenapa say arekomen ini juga sebab C Geer ini jika ditapis airnya 1 liter pasti 1 liter air bersih dikeluarkan.

Heaternya hanya menggunakan 450W.

Lepas beri poster diatas ini terus suri rumah ini grab pakej CASH PROMOTION dari harga RM3750 skrg RM3500.

Yang paling best bulan ini percuma lagi perkara dibawah ini

Harga rm3500 untuk tunai sekali bayar, apa yang puan akan dapat sempena promosi ni
1. Free charge pemasangan (jimat rm100)
2. Free faucet (jimat rm150)
3. Free servis selama setahun (jimat rm380)
4. Dapat hadiah percuma air purifier
5. 1 tiket cabutan bertuah dgn Hadiah utamanya, wang tunai rm1000
6. Rebet rm200 jika ikut guideline dari kami selepas pemasangan.
Saving confirm lebih dari rm1000+

Ada banyak lagi selain produk cgeer ini, jika mahukan sila info saya di whatsapp

2 modul dah siap untuk website wordpress + elementor

Yang bestnya sesi ini saya memang terkejut sebab ramai yang hadir dan dah lebih 230+ dah join sepanjang minggu lepas. Anda bagaimana

Saya dah banyak buat website yang convert kepada sales, jadi anda belajar bukan sahaja bina website malahan membina income berterusan tanpa perlu monitoring yang tinggi.

Dapatkan pakej video pembelajaran dari saya tersusun setiap bulan

Pastikan anda dapatkannnya sebelum terlewat

Anda patut bersyukur kerana pakej ini jimat 90% dari harga asal

Waktu cuti ini elok bagi anka tonton cartton guna Durioo+

📚 MENANG SET BUKU ARAS MEGA DAN MUHSIN KIDS‼️🎁
 
Kempen BESAR BESARAN Durioo+ kembali lagi!
 
Subscribe Durioo+ sekarang & anda berpeluang menang hadiah menarik, Masya-Allah!
 
Apa hadiah-hadiah tu?🤔
SET BUKU ARAS MEGA 📚
🎁 Makkah
🎁 Madinah
🎁 Aqsa
🎁 Siri Jelajah Haiwan
🎁 Hari kebesaran Islam
🎁 Kotak 50 Tajuk
MUKHSIN KIDS
🎁 Set Buku Random – Muhsin Kids
🎁 Sejadah – Muhsin Kids
 
Macam mana nak dapat hadiah best ni?
 
Hanya beli langganan Durioo+ dari link yang dipromosikan oleh ibu bapa serta affiliates Durioo+ yang rajin kongsikan kebaikan Durioo+ 🧡
 
Semua subscriber baru yang beli langganan Durioo+ sepanjang PROMOSI Cuti Cuti Sekolah dari 15 – 31hb Disember 2023 dari link affiliate layak menang!
 
Sama-sama sebarkan kebaikan untuk anak-anak, semoga kita semua mendapat manfaat dari kempen kali ini. Aamiin 🤲🏻

Sangat menguntungkan bila bagi anak menonton diplatform yang akan keluar cerita pelik pelik lagi.

Tahun depan 2024, anda akan dihidangkan topik pembelajaran bab

InsyAllah saya yakin dan percaya anda beroleh manafaat dari pembacaan diatas.

Scroll to Top

Check Copywriting

Anda diberikan ruangan untuk menghantar satu copywriting untuk di check.

Semua yang dihantar adalah tujuan pembelajaran. Ianya akan menjadi hak milik Akademi Guru Niaga selepas sesi check. 

Setuju dengan syarat ini silakan isi detail anda.