Copywriting storytelling jenis pendek, padat dan padu. Beribu storytelling saya baca, kali ini saya pilih copywriting storytelling yang terbaik dari sudut mata saya untuk kita belajar apa yang ada di dalamnya secara tersirat.

Play Video

Kupasan setiap peringkat dan detailing dalam membina copywriting bergambar sebegini.

Peranan gambar

Gambar yang diletakkan didalamnya ada jenama yang sering digunakan. Didalam gambar ini kita belajar bab colour. bila nak letak produk pastikan ada background yang kontra colournya. Menonjolkan produk. Jelas packging produk dia memang direct to know apa yang dijualkan. Nampak point dia adalah cara bergambar dancara letak produk supaya nampak clear.

Kredit kepada penulis copywriting ini. Namanya Fatin Fatehah.

Meletakkan sesuatu produk ditempat yang betul dan akhirnya ia berikan kesan yang baik. Point dia gunakan group fb untuk share produk anda dan pastikan ianya group yang ada kaitan. 

Nampak kan like komen share yang didapatkan dari group itu

Bila sebut untuk dapat engagement pasti ada sesuatu yang terbaik dalam penulisannya. Penting ianya datang dari organik bukan sibuk duk share sana sini punya strategi.

Bukan buat testimoni tapi buat [ UE ].

Terus terang saya beritahu dalam copywriting storytelling yang pendek sebegini. Mainan emosi yang ada didalamnya sangat padat dan sungguh luar biasa. Ada ayat cadangan, ada problem solving. ada 3s skill copywriting storytelling, ada UE dalamnya. Anda boleh dengar video saya berkenaan kupasan tersebut.

Bagaimana dengan kupasan yang saya detailkan ini, membantu. silakan share pada sahabat lain untuk dapat info ini.

Check juga ilmu lain yang berkaitan dan ianya PERCUMA

  • All
  • Ilmu copywriting
  • Personal profail
All
  • All
  • Ilmu copywriting
  • Personal profail
Ilmu copywriting

Copywriting storytelling pendek,padat dan padu

Copywriting storytelling jenis pendek, padat dan padu. Beribu storytelling saya baca, kali ini saya pilih copywriting storytelling yang terbaik dari sudut mata saya untuk kita ...
Baca sepenuhnya →
Ilmu copywriting

Copywriting ada gambar yang berkesan. Jom saya tunjukkan caranya

Bina copywriting perlukan gambar. Jika nak letak gambar saya dedahkan cara bagaimana nak kemaskan cara tarik perhatian membina copywriting atau ayat iklan yang berkesan. Kupasan ...
Baca sepenuhnya →
Personal profail

Cerita Pertama: Siapa Tuan Izan

Nama panggilan Tuan Izan Shafie nama asalnya Mohd Noorrizan Bin Mohamad Shafiee Asal Ipoh Perak, kini menetap di Tanjung Agas, Tangkak Johor. Akaun Media Sosial ...
Baca sepenuhnya →
Scroll to Top

Check Copywriting

Anda diberikan ruangan untuk menghantar satu copywriting untuk di check.

Semua yang dihantar adalah tujuan pembelajaran. Ianya akan menjadi hak milik Akademi Guru Niaga selepas sesi check. 

Setuju dengan syarat ini silakan isi detail anda.